İyi geceler dilerim,
Kendi adıma,gözümüzü kör eden ,bilgi bombardımanı,gürültü ve kirliliği önlemek için ,ben blogumu yayından kaldırdım.Bu şekilde herkes,blogunu ve sitesini yayından kaldırırsa,nette hiç kirlilik kalmamış olur...:-)
Ayrıca o zamanlar,55.000 lere kadar çıkışı tahmin etmiş bir kişi olarak,70.000 leri tahmin edemedim,bu yüzden de ;aile reisliği,ticaret,trader'lık gibi sıfatların yanına,blog yayıncılığını kalıcı bir şekilde ekleyemedim,ama iyi oldu,benim blogumda da yazan yeni gençlerin önünü açtık!Zamanında bu işleri bırakmayı bileceksin.:-)
Zaten nedir öyle,insanlara yararlı olacağım diye kendini yırtmam falan,nasılsa zero sum game abi bu ya..onlar kaybederse ben kazanırım...
Sen git bir de sistem kur,bunları bedava yayınla,gelen soruları cevapla,dost sitelerde yayınına izin ver,en mahrem dalga yapılarını,sanki hiçbir entellektüel değeri yokmuş gibi,canım memleketimin canım insanlarına ulaştırmaya çalış..Yeterki bunlar kaybetmesinler ,ufukları açılsın...
Allah bana akıl fikir versin.
Bir tanıdık siteye gir,girdiğini görünce sorsunlar ,saraylı abi piyasa nolur diye...sen de samimiyetle cevabını söyle...hay Allah piyasa dediğin gibi gelişmiyor,çık çuvalladık de,stoploss....
Derhal ordan biri çıksın desin ki,vay bu bana ders oldu,neymiş saraylı yanılmış....
Çok güzel!
Herşey para kazanmak değil ya,cumartesi akşamı,muhabbetli ortamımın arasında,bilgi yüklü forumunuzda,gürültü ve kirlilik yarattıysam ,özür dilerim.
Sevgilerimle...

Yer imleri