arkadaslar merhaba,
reklama girmesin ama aranızda sankodan işlem yapan ve iphone saihibi olan var mı? bugün gördüm sanko trader diye bir sey cıkmıs.anlık matriksten verileri veriyor ve cepvobtan islem olanagı sunuyormus.
merak ettigim iphone'da sanko üzerinden sartlı fiyat emri girilebiliyor mu? yardımlarınızı rica ederim.
aman allahım ne şirin şey bunlar böyle, bayıldım ben bu bitirim ikiliye.. siyah-beyaz tam beşiktaş ekibi olmuşlar..![]()
Asi bunların ortasında efe gibi yürüyordur artık..
benim oğlumun adı da paşa.. ama ben ona haydut diyorum.. adını seslenince bakmıyor, haydut deyince bakıyor..![]()
Ben nickimim Cübbeli çocuk olarak değiştirilmesini talep ediyorum...
Bütün forum katılımcıları, çok para kazansın diye, saatlerce çalışıp, makro analiz yaptım. Kuzunun topiğine ekledim.
Artık ''Allah Razı Olsun'' dersiniz. Ama sakın kısaltmayın...
ilerleyen yapı böyle bence...şu an tarihi ölçekte 5 nolu dalganın son yani alt dereceli v i yapılıyor olmalı...yani 5.v
5.ii ve 5.iv dalgalarındaki geri alışlar tam FIBO oranları ve almaşıklığa uygun.
ii nolu dalga 78,6 geri alış yaparken iv nolu dalga 23,6 lık geri alış yapmış...
5 nolu dalganın alt dereceli iii nolu dalgasının eğimine bakın özellikle ilk grafta daha güzel görünüyor.neredeyse 90 derece ile tırmanıyor...tipik bir iii.dalga hareketi...
eeeee atı alan üsküdarı geçmiş...yeni mi uyandık peki? yok...aylar evvel trader38580 e söyledim bence bu imkb böyle ilerliyor dedim...dedik demesine de o kadar çok bilgi bombardımanı,gürültü,kirlilik var ki...gözümüzü kör ediyor resmen...geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...
XU30 haftalık...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri