15 kapısı 55 penceresi açık olan büyük bir sarayın içersindeyiz.
içeride sigara dumanı var ve açık olan her bir kapı ve pencereden değişik kuvvet ve değişik boyutta rüzgar giriyor.
havanın sıcaklığı ve basınç sürekli olarak değişiyor. kapının birinden rüzgar üfleyen fethullahçı dediğiniz kişiler diğeri ulusalcı güçler, diğeri mobius diğeri efg, diğeri iş yatırımdaki büyük oyuncu diğeri arap sermayesi diğeri mason kuruluşlar diğeri yahudi cemaati diğeri diye sırala sıralayabildiğince
ufak pencerelerden üfleyenler ise bizim gibi ufak yada orta ölçekteki oyuncular.
şimdi herkes tutturmuş benim yöntemim daha iyi benim sistemim daha iyi diye yarışıyor. en iyi yöntem bu sigara dumanının "akışkanlar mekaniğini" ve aerodinamiğini ölçerek dalga yapısını bulan yöntemdir. yada başka yöntemlerle para kazandıran yöntemdir.
bu dumanın dalga yapısı hiç sabit hareketler göstermediği için herkesin sistemi/methodu/yöntemi bazen tökezliyor.
o yüzden pala py vs şeyler aramayı bırakmak hataları bazen de kendi yöntemlerimizde aramak gerektiğini ayrıca hata yapmanın da doğal ve normal olduğunu bilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
birbirimizi böyle şeyler için kırmak çok yersiz
teşekkürler nortonarkadaşlar da teşekkür etmiş şımartmayın beni
Nunu kesin düşecek diyorsun peki :S
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
075 uzunlar 550 flat...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
İdealde buradan 67.750 ye bir uğraması gerek. Stoploss unutulmadan hareket etmeli.
Bol şanslar...
Bu tarımdışıdan bi nok olmaz bence,
Olsa olsa piyasa kendi halinde yukarı olurzaten öyle değilmi?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Abd'de aralık ayında tarım dısı ıstıhdam 85 bın kısı gerıledı (beklentı:-10 bın oncekı:-11 bın)
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
noldu gı haşırtosuttular birden zabah acılısta flate donduumden beri graf bakamaz oldum gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu sefer yakaladım danayı 475, den bir kaç dk içinde beli olur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri