new high on the way
BANGA mühim
Tren hala yavaş gidiyor binmeyen kaldımıveriyle uçururlar bunlar 74000e yazdım longları satışa
![]()
hulam şimdi bir asti klasiği izleyeceksiniz.. para kazandımm..şımartım..şimdi histemsel şort açıyorum..575 den..amma sadece 1/5 ağırlıkla....ehuheueheu..ve çarpılacağım muhtemelen...anti-sistem geberir
BANGA mühim
71000 e yığmışlar satışları, oraya kadar bu seansda gider diye düşünüyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sistem kesinlikle Fethullahçı, baksanıza Modys'in not artışını önceden tespit etmiş...Sazan abinin zamanında burada verdiği sistem de Fethullahçı o zaman, ya da insider...Bence hatayı önce kendinizde arayın...
Bu da benim 60 lık, ama uyan yok sorun kesinlikle kişinin kendinde, yorum hakkımız tabiki var, ama profesyonel olmayı öğrenmeliyiz, iş le duyguyu karıştırmamalıyız,....
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
15:12
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri