73.900...68.500 ün altına vermediği sürece...
73.900...68.500 ün altına vermediği sürece...
--Eksiklik Kendi Özümde--
yukarıya shrt yazdım, 425-700 arası yereye, 60 lk haritaya göre, aşağıda 69275 yeresinden long yazdım, bunlar ciğer ağada kedi,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Xu100 Haftalık.
Nunu istemişti sanırım, Yalnız Spot graf Xu100'ün.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
70225 betonleri fulledim..Bir inşaata daha başladık..
Maliye'den sigaraya zam
http://www.ensonhaber.com/ekonomi/24...araya-zam.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
grafik ekleyen tum arkadaslara tesekkurler. dedigim gibi devasa bir tobo olusumu icinde olabilir, ama vob icin isimize yaramaz bu elbette, endeks kagitlari icin uzun vade bir gosterge olabilir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
2009'da hangi marka kaç sattı
KRİZ BAHANE SÜPER LÜKS SATIŞLARI ŞAHANE
2009 yılı kriz yılı olarak adlandırılırken, bu kriz süper lüks satışlarını teğet geçmişe benziyor.
http://www.ensonhaber.com/otomobil-/...kac-satti.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
70750 üstü stop yazılı kısa devam .. ellemeyecem poza .. artık ..şelale ...
2013,00
11:27...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
75000 leri betonlamak için bekleyen çok ama..Bilmem ben şantiyeyi açtım..Erken kalkan yol alır..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri