Açılışta zirve tazelermiyiz 70300 uyar bana![]()
evliliğin çok güzel yanlarıda var güzel olmayan yanlarıda...
bir kere eğer istenirse ve ALLAH nasip ederse çocuk olayı bambaşka..anne baba olmak onu büyütmek,büyüdüğünü görmek bambaşka,ilerde yaşlanınca sana sahip çıkacak olan evlatlarındır (tabii hayırlı evlatlarsa),ama çocuğun yoksa ve yaşlanınca sana kim bakar,ihtiyaçlarını nasıl giderirsin?ayrıca eşinle iyi anlaşıyorsan süper gezme,tozma, sohbet, muhabbet...yanlızlık ALLAH'a mahsus derler çok doğru söz...
zor yanlarıda var evliliğin...bir kere sıkıya gelemeyen bir kişilikseniz evlilik size göre değil demektir.öyle saldım çayıra mevlam kayıra hayatı yok.sizinle birlikte başklarıda yaşıyor aynı çatı altında,paylaşılan sorumluluklar v.s. var...hadi deyince kafanızı alıp başka diyarlara gidemezsiniz...nereye gidecen? çoluk,çocuk,eşin ne olacak? v.s.
iyi düşünmek lazım evlenmeden evvel...artılarıda var eksileride...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şimdi etikette gördümde hexen baba nerde 74000 yersini görecekmiyiz olsada bir grafik patlatsa harika grafikleri vardı.
Benimde yaklaşık bir ayım kaldı baba olmaya valla nasıl bir heyecandır anlatamıyorum bir de doğunca neler olacak hiç düşünemiyorum allahım herkese hayırlı sağlıklı ve başarılı evlatlar versin inşallah![]()
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
ALLAH bağışlasın...herkesinkini...
benimde oğlum var abisi 3,5 yaşında ellerimde büyüyor.doğduğundan beri hiç ayrılmadım kendisinden.1 ay kadar bir seansa gittim onun haricinde hep evdeydim...
bak hem çocuğuma bakıyorum,hem burada trade etmeye çalışıyorum,hem foruma laf yetiştiriyorum...bende yok yok
bazen gelip soruyor baba bugün para kazandın mı diyor...yok oğlum bugün kucağa aldı PALA amcan bizi diyorum.doğruya doğru![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri