S6P TÜRKİYENİN GÖRÜNÜMÜNÜ...
S&P Türkiye'nin görünümünü durağandan pozitife yükseltebilir...
---gedikten haber ---
abı elle gırılırdee bu kadar da bellı edılmez kı S6P nediruhauahuah direk fısıltı haberı
panikle yazılmış....
S6P TÜRKİYENİN GÖRÜNÜMÜNÜ...
S&P Türkiye'nin görünümünü durağandan pozitife yükseltebilir...
---gedikten haber ---
abı elle gırılırdee bu kadar da bellı edılmez kı S6P nediruhauahuah direk fısıltı haberı
panikle yazılmış....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
vob yarım saat daha 699xx altında dayanabilirmikidayanamazsa cortingaleler , dale don dale olur
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ilk 6 kademe satışta 3300 sözleşmeye yakın mal var meşallah
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
Flat oldum ağaya başarılar dilerim, olası IMF sıçramalarında tepelere yakınlardan tekrar şhrt olacam, bu günkü zararım totelde usd dahil 560 puvandır, ara verdim kıvranım dursun ağa, çok müşteri kaybederler bu metotlarla,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hayir simdi farz-i misal dow bugun 300 puan dustu diyelim, biz de lutfedip bir 300 puan duseriz herhalde..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri