Sayfa 11348/13018 İlkİlk ... 103481084811248112981133811346113471134811349113501135811398114481184812348 ... SonSon
156216 sonuçtan 136.165 ile 136.176 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Cola ve benzeri içecekler:

Coca Cola ve Pepsi'nin denenmiş sonuçları;

- Tuvaleti temizlemek için bir kutu Cola'yı klozetin içine dökün,bir saat bekleyin ve sifonu çekin. Cola'daki sitrik asit bütün lekeleri yok edecektir.

- Krom tamponlardaki pas lekelerini yok etmek için tamponu Cola batırılmış sigara paketindeki folyo ile iyice ovun. Sonuç nasıl ...?

- Akü kutup başlarındaki çapağı temizlemek için , bir kutu Cola'yı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun .

- Paslanmış bir civatayı sökmek için Cola'ya batırýılmış bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayın.

- Elbisedeki yağ lekesini çıkarmak için bir kutu Cola'yı lekelerin üzerine boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın.Cola yağ lekelerinin çıkmasına yardım edecektir. Ayrıca Cola arabaların camlarındaki lekeleri de kolaylıkla yok eder.

Cola 'nın ortalama ph değeri 3,4 'tür. Bu asit de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.

Cola içmeden önce bir kere düşünün. Dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği "karbondioksit" içiyorsunuz. İki yıl önce Delhi Üniversitesi'nde "kim daha fazla Cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. "Sekiz şişe Cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde
    öldü.".. Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Bir baþkasý kırılmış dişini bir şişe Cola'nın içine koydu ve diş "on günde" eridi. Oysa dişler ve kemiklerin ölümden sonra toprak içinde uzun süre dayandıkları bilinir.

Karar sizin ..içmek ya da içmemek ..

Notlarımın arasında Duruyordu .......
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

2. The Following 8 Users Say Thank You to SaNCaKTaR For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SaNCaKTaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cola ve benzeri içecekler:.

Karar sizin ..içmek ya da içmemek ..
    hepsini denedim, hicbirsey olmadi.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

BANGA mühim

6. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he işte..daha da kıymete binmiştir... o bir şişe kol kızgın kumlardan serin sulara atmıştır seni..o derece yaniii

nerden bilding

yaf zati ben kolayı nasıl kötülerim...hatırı sayılır bir servet yaptım reklamlarında oynayarak
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

8. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsini denedim, hicbirsey olmadi.
    limon da temizler wc'yi. icinde asit olan hersey temizler. limonata da icmememiz lazim o zaman
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

10. The Following User Says Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

pascal 90 a yaklaştı
    BANGA mühim

12. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

ay valla hic de birakamam. yillardir icenleri taniyorum, kimseye de birsey olmuyor. ustelik diet kolanin kilo aldirdigina dair bilimsel bir kanit da bulamadim. elbette herseyin fazlasi zarar ama gunde 1-2 bardak kolayi da icmeyelim mi kardesimmmmm?
    Bende öyle diyordum nunu.

Taaa ki, paslanmış bir makinanın iki sacını tutan vidayı vede bu iki sacı birbirine sürtünerek hareket etmesini sağlayan makinenin ayar kolunu çekemeyip, bunlara kola dökünce tüm pasları çözülür diyen arkadaşa ikna olup kola ile makinenin paslanan yerlerini çözene kadar..o kadar makine yağı döktüm bana mısın demedi paslar, çaresiz denedim dediğini.

Başka hiçbirşeyle çözemeyeceğin metal paslanmasını kola denen zımbırtı içecek çözüyor işte, hayret ettim, demekki dedim bu midenin asit dengesini alt üst eder ve hatta delebilir bile, yaaa, işte böyle, o gün bugündür ağzıma komam saygılar.
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

14. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

başladılar gene şortcuları soymaya....

16. The Following 2 Users Say Thank You to eksper For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

VOB 5 dk.

Karar yeresi.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

18. The Following 6 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende öyle diyordum nunu.

Taaa ki, paslanmış bir makinanın iki sacını tutan vidayı vede bu iki sacı birbirine sürtünerek hareket etmesini sağlayan makinenin ayar kolunu çekemeyip, bunlara kola dökünce tüm pasları çözülür diyen arkadaşa ikna olup kola ile makinenin paslanan yerlerini çözene kadar..o kadar makine yağı döktüm bana mısın demedi paslar, çaresiz denedim dediğini.

Başka hiçbirşeyle çözemeyeceğin metal paslanmasını kola denen zımbırtı içecek çözüyor işte, hayret ettim, demekki dedim bu midenin asit dengesini alt üst eder ve hatta delebilir bile, yaaa, işte böyle, o gün bugündür ağzıma komam saygılar.
    maden suyu ile deneseydin bir de. o da hallederdi sorununu. maden suyu sodasi da icmiyorsun demek ki.

20. The Following User Says Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

maden suyu ile deneseydin bir de. o da hallederdi sorununu. maden suyu sodasi da icmiyorsun demek ki.
    Aynımı yaaa? hergün mutlaka en az bir tane limonlu maden suyu içmeden duramıyorum.
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynımı yaaa? hergün mutlaka en az bir tane limonlu maden suyu içmeden duramıyorum.
    tipatip ayni. butun o ''yok surayi temizler yok burayi soker'' muhabbeti asitik hali yuzunden. o dedigin seyi bir de 2 gun agzi acik bir sekilde beklemis kola ile dene bakalim, ayni sonucu alabilecek misin?

23. The Following User Says Thank You to nunu For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)