2007 Temmuzda aldığım evi, %76 fiyat artışı ile pazartesi satıyorum.
Bende yükselmez hayatta diyordum ama, yükseliyor. Emlak fiyatları ile ilgili yorumları , emlağın hitap ettiği gelir grubundan bağımsız düşünmek mantıklı değil.
2007 Temmuzda aldığım evi, %76 fiyat artışı ile pazartesi satıyorum.
Bende yükselmez hayatta diyordum ama, yükseliyor. Emlak fiyatları ile ilgili yorumları , emlağın hitap ettiği gelir grubundan bağımsız düşünmek mantıklı değil.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Buyrun GARAN derinlik
Becerebildiğim kadarıyla ekledim Arkadaşlar
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
Emlak ta benim tahminim şudur, aynen arabalarda olduğu gibi bir dönem gelecek, para etmeyecek, yalnız bu dönem öncesinde yerli ve yabancı furguncular türkiyedeki fiyatları uçuracaklar, buna zaten başladılar, bu dönem sonrası emlak reno clio sembol 1.5 DCI gibi olacak, halka inecek, bazı yerler ise sürüden ayrılacak, piyasa oluşacak,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yemek dönüşü eksi makas isteyen arkadaş var mı?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Herkes benim gibi ayularla kardeşlik edip pusuya yatmış herhalde ehehe forumdaki sessizlik yaklaşan fırtınanın alametidir inşallah
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
Sazan abi,ya evi kelepir bir fiyattan aldınız,ya da cok merkezi bir yerde,cok iyi bir fiyat artışı,cunku 2007 yılında yine emlak peak seviyesindeydi,yüzde 76 ve birde icinde oturdugunuz zamanın bedeli 3 yıllık kirayı da eksilediginizde gercekten cok iyi bir rakam,hayırlı olsun..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
spot inadına alıyor yok böyle piyasa.....bu nasıl bir inanc nasıl bir güc olmaz olsun...
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri