Şimdi Rıdvan Hocam, ''gol olur'' dedi.daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz.
Şimdi Rıdvan Hocam, ''gol olur'' dedi.daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz.
Short yada Long,iste bütün mesele bu
satıyorum-alıyorum satıyorum-alıyorum uzun zamandır böyle hoplayıp zıplamadımdı...+600 pıvan aldım 2 satte...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
burdan shortçuda, longçuda gelmez, poz korunur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet ..alacagız..inşallah..fazla bile..alan az farkla almıştır bile..gecen sene dolar 1.80 olunca ..120 milyara ankaranın ettlik-keçiören ve daha pek çok orta halli semtinde sıfır evlar satıldı..eski evler zaten 80-90 milyar...
ben bu sözü,dolar 1.17 iken söylemiştim..hani evler uçuyorken....
hala aynı fikirdeyim..yatırım amaçlı..asla ve asla 50.000 dolardan fazla tekkuruş varmeme..tabiki bu ankaranın orta halli semtinde 3+1 güney vephe ,orta kat ve içindir...
bahceli evler,tunalıhilmi vs..zaten oralar lüx...
spot utanmasa her an artıya gececek gibi bir hali var....düşüşe inanan yok.....şortcunun başında bu imf sopası olduğu sürece düşüş hikaye....bence....
en azından şöyle diyeyim...1998 de dolar bazında X dolar olan eve asla ve asla 2X den fazla vermem...mutlaka hak ettiği yere gelecektir...
1998-2000 de X dolar olan ev ,2006 da 6X di....şimdi 4X olmuş...
zaten 20.000 dolara o zamanlar çok ev vardı...
68925yukarı kırıldı hedefte 69250 var derim.
py bugün hem longcuları hem de shortcuları öpmek ve 69 ya getirmek istiyor kanaatimci
bugün 69.100 altı ve üstü diye piyasayı ayırdım.....
şortlarla devam...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri