İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Biri palaya sölesin ky hareket istiyor.. alırız kontratlarımızı gideriz vala toplucadamlaya damlaya göl olur
eğlendir bizi pala... oyna uleyyn
en son yaptığım işlem, 625-425 oldu, dünkü cortlarım devam ediyor, ulan niye boğa olamıyoru annamadım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu mevzuyu Türkiye'ye getirip Pala'ya ve Türkiye Siyasetine bağlarsak, Pala'nın karakteri konusunda fikir sahibi olup, long ve short zamanlamasını nasıl yaparız noktasında felsefi bir görüşe sahip oluruz.Peki Yahudi olmadıkları halde niçin Yahudiyiz diyorlar ?
Yukarıdaki yazıdan görüldüğü üzere, PALA, Yahudi olmadığı halde Yahudi oluveren, böyle pust gibi büzzük gibi bir yaratıktır. Bundan para tırtıklayabilmek için bunun felsefesini iyi öğrenmek lazımdır.
Mesela bazı durumlarda Türkiye'de referansı İslam olan basın Yahudileri ve Sabetaycıları suçlamaya başlar. Özellikle Cemaat Medyasından bu suçlamalar başladıysa, işin ucu PALA'ya dokunuyor demektir. PALA, Türkiye'deki maşalarından biri olan Cemaati harekete geçirerek, hedef şaşırtmaya çalışır.
Mesela Kesikbaş Cinayetinde, Cemaat medyası Yahudileri, Sabetaycıları ve Masonları suçlamıştı. Kesikbaş Cinayeti, gündem değiştirmek amacıyla defalarca Pala tarafından kullanılmıştır. Cem Garipoğlu teslim olduğu gün, İst. Emniyetinin 2 numaralı ismi( fethullahçı olduğu iddiası var) Eroin ticaretinden cezaevine konmuştu. Fakat medya Cem Garipoğlu'nun peşinden koştuğu için, bu olay gözden kaçırıldı.
Yine İst.Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Kesikbaş cinayeti konusunda etkisiz kaldığı gerekçesiyle görevden alındı. Celalettin Cerrah ülkücü, milliyetçi camiadandır. Yerine Fethullahın yakın çevresinden Hüseyin Çapkın getirildi.
Aslında Pala'nın tarihsel geçmişine bakıldığında cinayet, terör ve savaştan uzak durduğunu görürüz. PALA bu olaylara başvuruyorsa zor durumda demektir.
Netice itibariyle, sabır edildiğinde Sortlar gol olur bence...
dağıtacaklar birilerini galiba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
şu an graf..lar bana 69.200 den sonra 69.400..ün destek yapılmaya çalışıldığını
söylüyor.....benim tahmin önce yukarı..sonra 69.200..ün altına inecek şekilde
aşağı........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
artik dusus baslayabilir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bir 550 600 hareketi bekliyorum, oradan bir daha cortlayabilirim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eylem zamanı geliyor...makas 600 puana indi.......
bunun anlamı piyasada long veya şort biriktirmektir....
kırılma sert olabilir........69.200 altında acımam basarım..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri