eee, ne oldu simdi? bu mudur yani?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
asta normale dön dünyadan astaya.plak takıldı oda delirdi normal tabi borsa bu adamı delirtir![]()
Piyasa yukarı
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Üstat biri sakozye merkele VARLIK BARIŞIndan bahsetsin reel kuruymuş faiziymiş kim takar para onlarada yağar,eh birazcık çok borçları artar,işsizlik hakgetire,küçülme en üst boyutuyla olur ama ne demişler PARA VAR HUZUR VAR.rengini ,türünü,cinsini,dinini...soran yok.gelecek düşünsün...sarkozy de biricik dünyada aşklarını yaşasın..
aaahhhaaaaaBen bayan değilim süsü verilmiş bir mesaj ve ben kesinlikle bayan değilim süsü verilmiş bir teşekkür...ahaaaa...
Rooks Nickli Üyeden Alıntı
ahahhaha bende koptum hemde kendi lafıma hahahahahahah tam deli dicekler susim ben
aaaaahhhhaaaaaaa
arçelik'in bi reklamı vardı.
robot serisinin ilk reklam filmi.
şafak sezer fabrikada gece bekçisi. tıkırtılar duyduğu zaman "korkma sakın korkma" şeklinde kendi kendine telkinde bulunarak koşuyordu.
nerden aklıma geldiyse şimdi...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
seansı hiç izlemeyen biri sadece forumu okusa, seansın fena yataya bağladığını anlar![]()
Günün tepesi 69.400, günün dibi 68.900 ohh ne güzel 500 puan. bozdur bozdur harca![]()
400ü kırarsa 800e yolculukmu oluuuurr yoksam 550de takılırmı yine
imf yarın geliyor haberi düşerse bir anda 70bin oluruz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri