ivrenc bir gun namıssızlık seziyorum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
flat zarardayım a* .. hayatımda izlediğim en gıcık seans ...
2013,00
ule olmaz bole bisey075 den short actık daha 15 dakka olmadı gene yukselmıs .. eehh benı mı gozetlıyon denyo pala
ben de ne becerıksız bırıyım bea
uhauahu
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pala ile ilgili yazışmalar olmuş, zamanında Pala'ya sormuşlar, o da cevap vermiş:
"I care not what puppet is placed upon the throne of England to rule the Empire on which the sun never sets. The man that controls Britain's money supply controls the British Empire, and I control the British money supply."
Söyleyen Nathan Mayer Rotshchild ,
Türkçesi: Benim için Ingiltere'nin başına, imparatorluğu (güneş batmayan) yönetmek için getirilen kuklanın kim olduğu önemli değildir. Britanya'nın para basımını kontrol eden, Ingiliz Krallığını da kontrol etmektedir, ve ben (Rothy) Britanya'nın para basımını kontrol ediyorum!
Bunun karşısındaki ABD için Rockefeller'i görevlendirmistir Rothy.
Ve Avrupa'nin Eurosu için de işi üstlenenler büyük büyük torunlarıdır.
Her halde bugünlerde Bay Rotschild kara kara düşünüyordur ben kontrolu nasıl elimden kaçırdım diye.
Aşağıdaki grafikten görülüyor ki yüzyıllarca ,hatta 2.dünya savaşında bile karşılaşılmayan bir durumla karşı karşıya dünya ve PALA, kontrolü tamamen kaybetmiş durumda, Ingiltere'de bile.
ahanda pelanın elamanlarından .. ayıları oyuncak etmiş ..
![]()
2013,00
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri