indregandi Nickli Üyeden Alıntı
saatlik alamıyorum malesef, çünkü 2005 e datam yok, bu web karıştırdığımda bir uzmanın 200 üstündeki testleri kale almam dediğini okumuştum, ataştırmalarıma bu yönde ağırlık verdim, önce 280 leri deneedim, mart yükselişi öncesinde anlmlı yerelerden, performansler ortaya çıktı her, sistem içinfo,runda, sonra bu sistemlerden % desi yüksek olanları, py döngüsüne göre yeniden otutturdum, bir gün forunda sen astitan ile bu sis getirilerini knuşurken, bende girmiştim konuya, sen açığa sat tanımlamamışsın dediydin, bende oturdum onu çalıştım bir süre, bu işi fazla hassas düşünmemek lazım, ben bu sistemde en son yereye baktım şu 65 den düşüşe ne yapmış sis, diğerleri ne bu, açıklı açıksız, bu iyi çıktı, ısındım buna, o yüzden deneyecem bunu günlükte güven veriyor bana, şu geçen 30.12.09 da greed fear duvara toslarken bu toslamadı, çerçeve ble çıkarmadı, kayıtlarda var o günün, onun içn güven veriyor bana, g f de ilk atağı ve dalışları güzel yapıyor, gördüğüm, bakacaz önümüze, şimdi %60-%130 bandı arasında bunun performu,
Yer imleri