O zaman aynı şeyden bahsetmiyoruz, yoksa 10 bin TL portfoyu olan ile 10 milyon dolar portfoyu olan eşit değildir bence de... Benim itirazım şudur;
Sazan abinin dediği gibi hatayı kendinde aramak yerine forumlarda akşama kadar Allah belanı versin pala diye hayıflanmaktır... Tam rekabet piyasasında olmadığımızı herkes biliyor ama madem bu kadar ağlayacaksın o zaman girme bu piyasaya... Git kurbanlık koç sat... Burası The Tournament filmindeki gibi para için herşeyin mübah olduğu ve herkesin birbirinin mezbahane gibi kestiği bir yer... Sonunda sağ kalan parayı alır...
Sözüm size değil, hergün burasını ağlama duvarına çevirenlere...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yaw bugün şu EFG aşağı doğru şöyle temiz bir 10.000 kontrat döşese nasıl olur?
hadi be EFG senin için nedir ki 10.000 kontrat satış.zati malında var yafrim elinde ver birazını hafifle yafrim![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
bencede teknik/temel analiz konuşup palaları batıralımaradada geyik yapalım.geyiksiz çekilmez bu stres.yeri geliyo enorton güldürüyo bizi yeri geliyo kennym fıkralarla güldürüyo esprili birsürü arkadaşımız var güldürüyolar valla sabah tersten kalksam bile yüzümde bir tebessüm oluyo gerçekten.ama iş siyasete gelince tvden ve gazeteden buraya copy paste ten başka bişi olmuyo.bu ülkeye atatürk gibi biri lazım o zaman siyasetten bahsederim onun dışında herkes benim sinirlerimi bozuyo.dünyadan haberdar olmak laızm ama bu haberler artık benim canımı çok sıkıyo.haberler aynen şöyle 2 saat boyunca..
hayırlı akşamlar bugün diyarbakırda açılımdan sonra 5 kişi 15 kişiye ateş açtı taşladı 23 kişinin kafası yarıldı ohh ohh ne güzel ülkem.afyonda tüp patladı bir gecekondu çöktü komple aile içinde yanarak feci şekilde can verdi.kastamonuda içkili kullanan Z.R.T yolcu otobüsüyle çarpıştı 4 ölü 12 yaralı.ankarada buzlanma oldu 7 ölü 12 yaralı.aman dikkat edin buzlanmaya.(ölüdkten sonra saolasın uyarı için.tuzlamaya ne gerek var bikaç kişi ölsün sonra tuzlarız.) ali kırcanın dediği gibi istanbula kar yağmadan kış gelmez misali.
birazda paparazzi sibel can çocuk yaptı ismini fatma koydu neden ayşe koymadı dan dan dan dan az sonraaaaaaaaaaaaa
al sana haber barney))))))))))
Sazan short açar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Çok Uzman
69 bin inadını izliyoruz açılıştan beri..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
siz pala var mı yok mu diye tartışadurun....kanka tel.ile aradı...
bana kurban vermezseniz yokum dedi.....kimi istiyon dedim.....
nunu dedi....bırak şu kokoşu sana fxci.yi verelim dedim..olmaz dedi...
walla kimi teklif ettiysem olmadı....merak ettim neden nunu diye sordum...
ben zıplayan ayı gördümmü dayanamam dedi......
elçiye zeval olmaz...ama nunu ..yada kıyamam......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
11:46 itibariyle durum...
- - - -
68300 yereleri güzel duruyore, daha aşağısı beklentiyi ve tekniği bozar, kandırık olur, yukarı toplar kendini, haber devam ediyor çünküm,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iş yatırım yavrusuyla beraber alışta..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri