Dün başlayan yukarı çıkış gücümüz bitti şimdilik başa başız .
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Selçuklum Xu100 açısında konuşursak, iki hedef var. Biri 56.330, diğeri 62.771.
Bu arada IHEVA'ya beni ihya ettiği için hörmetlerimi sunarım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Otomobili olanlara bir bilgi vereyim, geçen yıldan itibaren zorunlu trafik sigortası için biliyorsunuz serbest fiyat var artık... Aynı teminata karşılık sigorta şirketleri farklı fiyat veriyor... Mesela az önce Anadolu sigortadan 366, axa 266, euroka 252 TL fiyat aldım... Siz de yaptırmadan önce mutlaka araştırın...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şu garanı gözetim altına alıp biraz para kazanıyım, yanınada tüpo koyum,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
piyasa hareketlenmesi için hamle yapmam lazımuzuncular hazır olun bı lot satıs vericem yukarı fırlayacak ordan alıs verıcem sız kapatın kısa acın ordan alıs verıcem piyasa yamulacak
yapacak bısey yok ben feda edıyom kendımı
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri