lem şu paritelere gelen satışın onda biri bizim piyasaya gelse duman olur burası.
satan yok.
ağa 2009 şubattan beri uzlaşmaya iyi alıştı hee...
lem şu paritelere gelen satışın onda biri bizim piyasaya gelse duman olur burası.
satan yok.
ağa 2009 şubattan beri uzlaşmaya iyi alıştı hee...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
artık mevzuu sudur....
borsa yüzde 25 geri çekilir....bunun üçün...önce yukarı basılır hedge ci yawrularca....bunu sunun üçün yaparlar...tepeden açıga satmak üçün....bu hafta bu iş biter....
yani...ımkb 100...40 000 e....boby yawrum....50 000 e basılacaktır....
bu....
2009 u zirveden kapatan ve bilançoları şişirilmiş panka ve hedge fon yönetimlerinin....2010 yılı ve sonundaki bilanço ve karlılıkları üçün şarttır....
bu nedenle...guzu kademeli olarak....shortluyacak....ve bu .....yü eninde sonunda oyacaktır....
BUNNAR İNCE İŞLERDİR....
cortladım, kalıcı deel trade içün,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dostlar benim bu gelişmişten eklenti çalışmıyore, ne yapmam ılazım, image shack tan gına geldi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Orda,burda bugünki konumuna göre konuşanlar....
Yarın sizlerde yerdiklerinizin konumuna düştüğünüzde sizleri kimler
savunacak..
Lütfen haktan hukuktan ayrılmayın,adil olun...bunlar sizede lazım olur...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
800 altına satış başlar, trade içün, yere vermiyorum,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri