geceye long devam .. cümleten iyi akşamlar ... projeksyon belli fraktal belli ..![]()
geceye long devam .. cümleten iyi akşamlar ... projeksyon belli fraktal belli ..![]()
2013,00
iyi akşamlar ...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bu piyasa yapıcıları şerefizce oynuyarlar bu oyunu ben sizin ...
Bizim spot 17:30 da kapanıyormuş....ihihihiihihihi..vay canına spotu tamamen silmişiz defterden...ihihihhihihi..sadece makas için bakıyorum...
BANGA mühim
küskü yarına kaldı geceye cort....
PASTA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Palanın son anda panikletme çabalarını taktir ettim
Sistem alda kapandı, yarın 69000 e ulaşırsak oralar artık haftanın en yükseği gibi bişey olur ve kısa kovalamaca oynarımsaygılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
güçlü kapanış yaptık kesinlikle..
son durum ;
67000 flat
66325 short seviyelerim..
long devam..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bozayı asteton excali selcuklu abeylerim görende bişey ettim sancak abartmayın yuaw![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri