Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....
Sabah söylemiştim, gösterge faizizede bakın lo orada neler oluyor,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abi bence .. piyasa büyük bir düşüşe gebe ..ama kolay lokma değil o düşüş ... aralık vade aktifken şubat vadede uzlaşmaya shortlayanlar var .. çok birikti .. .. onlar için short squeeze yapacak bence pala .. bahanesi falan hazır .. yurtdışıyla ilgimiz olmayacak bence bir süre ... piyasanın yükselmesi shortstoplarla olacak tahminim ... .![]()
2013,00
15.dk.lık güzelim obo...68.000 geçilirse..şahane bir tobo..ya dönüşecek...
67.800 geçilmesi dahi yeterli..pala grafik çizdirirken zamanıda kontrol ediyor...
boz ayının ucuz numerolara karnı tok....dikkatle izleyelim....makas 1000 puan olunca
tehlike geliyorum diyecek.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
750 den ek şort 3/5 oldu..istop yakın yereler...ihihihihihih
BANGA mühim
TEB garanti bankasını sömürgesi haline getirdi 14 milyon tl ye yakında para girişi var oh
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
EFG +6.000 kontratta...ha bire atıyor sepete...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
66850 stop
66250 short
şartlı emirler yazılı..
long devam..
dow bu gece 10500 üstünde kapanış yaparsa yarın 68400 e bi atak daha görebiliriz hatta yeni zirve çok muhtemel olur..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
On the way
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri