yahu kazanan bayan....lafa tuttun bizi arada 150 puan almışlar..üwwwww
yahu kazanan bayan....lafa tuttun bizi arada 150 puan almışlar..üwwwww
BANGA mühim
525 kısa devm ama sıkıldım .. çok uyuz düşüyor .. stopu düşürdüm .. şimdilik kısa devam ... ama yön yukarı bence ... hayırlısı olsun ...
2013,00
Bir anket de benden.. Buyurun..
http://www.voborsa.com/forum/turkiye...18.html?t=5318
Sisteme Uy..!
pala 67.175 ..den çevirdi....böylece bugün için önemli bir rakkamımız daha oldu ..
67.175...artık kısa vadeli destek olmuştur......yeni gri bölge 67.175-67.800 aralığı.
bu aralık dışındaki hareketler çok sert ve kırıcı olabilir....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
almanya`da ıstıhdamın 2005 yılından bu yana
gecen yıl ılk kez az mıktarda gerıledıgı bıldırıldı.
wıesbaden kentındekı federal ıstatıstık daıresı tarafından bugun yapılan
acıklamada, 2009 yılında calısan ınsanların sayısının 40.15 mılyon olarak
belırlendıgı, bunun da 2008 yılına gore 0,2 puanlık bır dusus oldugu
belırtıldı.
Almanya`da 2008 yılında calısan sayısının 40.22 mılyon oldugu, bunun da
ıkı almanya`nın bırlesmesınden bu yana ulasılan en buyuk rakam oldugu ıfade
edıldı.
Calısanların sayısındakı bu dusuk gerılemeye ragmen almanya`nın ıstıhdam
konusunda, ozellıkle komsu ulkelerden gelenler ıcın cazıbesını korudugu
kaydedıldı.
-aa-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şşş EFİKSCİ nerdesin yooowww..eyle utangaç teşekkürler attırarak olmaz sağa sola..duvarına mesaj bilem braktık...bu saate kadar uyudum deme...ayıp yowww
BANGA mühim
dikkat ettim Türkçeyi fena katletmişimözür dilerim....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu DXY grafiğinin 60 dakkalık grafı, ikili tepe ve satış sinyalinin geldiği yere graftan gözüküyor, bizdeki önemi eğer coni bunu aşağı basarsa, ki şimdilik öyle gözüküyor, IMF 9. kez yalan olur, 10 a devam eder, bizdeki etkileri ise dışarda düşmesine rağmen kurlarda artış olarak yansır, genel siyasi konjoktür gereği, zaten son yapılan zamlar da bu yönde, şimdi bu çift taraflı hazırlanıyor, yani coni aşağı basarsa içerde siyasi konjüktür fena gerilir, yada gerdirilir, yok coni yukarı gazlarsa dolarını, bu defa içeri yumuşar IMF yapılır, seçime yatırım olur, bu durumda 15, 20 günlük zaman verilmeside anlamlı hale gelmiş oluyor, bekleyelim görelim,........
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri