vay vay vay..TEAM ler gelmiş TİMLER gelmiş...KIZILAĞA HOŞGELDİN...Senin VOBORSA ya gelişin, yükselen ayu çağının başlangıcı olur inşallah...
vay vay vay..TEAM ler gelmiş TİMLER gelmiş...KIZILAĞA HOŞGELDİN...Senin VOBORSA ya gelişin, yükselen ayu çağının başlangıcı olur inşallah...
BANGA mühim
alış baskısı var bence .. full long a* ..
2013,00
PAMIH..
TGG 7 bardır 2 değerinde ve sistem satta.. ni demek? a) satışlar/realiz bitti yukarı devam b) Sert on the way......pozisyonda olan adama bir şeyu ifade eder mi? dabiki etmez...olmayan adam için ise sistem satta olduğundan kısa açma yeresi..amma sistem al verdiğinde kesinlikle itaat etme yeresi..mantık ne? piyasa düşerse zibil gibi potans var amma yukarı dönerse en fazla 150-200 puan yukarıda al vereceğindne kayıp gayet sınırlı olur (tek bara 1000 puan kütürdedtirlerse o ayrı...onu bilemeyom)..bende az önce 725 fiyattan şortos babafingos brutos
BANGA mühim
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
emortım patron golu atak hadi ... bjk şampiyon olsun .. vob 100.000 olsun![]()
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
525 ort stop ve kısa .. vay a* ... on road ..
2013,00
Naçizane önerim! Kullandığın sistemlerin birbirini tamamlaması çok önemli eksik kısımları nı bilirsen bu sayede operasyon yaparken kaldıracını ayarlayabilirsin! Uzlaşmadan önceki gün yazmıştım belki hatırlayan vardır vade sonu olmasa don gömlek long olurdum diye işte öyle bir gündü 2 sistem birbirini öyle güzel tamamladılarki vade sonu olmasa 1 günde 1500 pointi alacaktık ama demokrasilerde çareler tükenmez gene yakalar gene alırık!![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri