ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Beni iyice budadılar geçen sene.MATKAP ları çok buyukmuş.
68.050 şort........
stop-loss 68.300
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
iyide malesef bu grafların sapıtmasından kaynaklanan bir durum.piyasa bir gün önceki rakamla aynı açılıyor ve bir gün önceden SAT kapanmış şimdi hiçbir sebep yokken data farkından dolayı sabah fiyat yukarı GAP falan yokken AL verdi diye sen LONG mu yaparsın?
şimdi misal cumadan SHORT olsaydın sabah fiyat cuma kapanışı ile açıldı sen yakın vade grafa bakıp aslında olmayan bir GAP a kanıp LONG mu olurdun?olacak iş mi ya?
ben yapmam yapanada mani olmam...
1-2 gün şubata bak ya sonra dön yakın vadene.bunda bi anormallik yok ki.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sabah sabah guzel bı 5 lik dalga yapmıslar spottaa b c gelir simdi a dayız gibi gorunuyo.. tabı bana oyle gelmıs te olabılır.. ew ci ustalar daha iyi görür
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
acemiler borsayı yukarı basarak actı ...ustaları görelim....geberecek...
Bu bence yazilan sisteme göre degisir. Eger vade degisimlerini sisteme tanimlayip bu günlerde olusan gaplere reaksiyon gösterebilen bir sistem yazmissan, her zaman yvade grafigi takip edilebilir. Ama benim sistemlerim o kadar iyi degil, o yüzden de ben vade baslarinda özellikle ilk gün yeni vadenin grafigini kullaniyorum...
67.475 kırılırsa 67.050 ye kadar inebilir.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri