Sonuçlar: Vobjektif seans odasında borsadan başka konular da konuşulsun mu?

Katılımcı sayısı
33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hayır, konuşulmasın

21 63.64%
  • Evet, konuşulsun

12 36.36%
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Vobjektif seans odasında borsadan başka konular da konuşulsun mu?

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Vobjektif seans odasında borsadan başka konular da konuşulsun mu?

Vobjektif seans odasında borsadan, ekonomiden, teknik analizden başka konular da konuşulsun mu? Mesela futbol, siyaset, din, sanat, bilim, gazete haberleri vs...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Zaten konuşuluyor enorton, ama iyi niyetlisin bu anketi açmakla, başka konular konuşulunca senden sez çıkmaz, ama sen konuşursan kıyamet kopar, bu anlayış olduktan sonra bilmiyorum ne kadar bu konuşmalar faydalı olur, yada iyi olur diyelim, kabak tadı veriyor o zaman...bazıları hep bana diyor gibi geliyor bana...bunuda konuşmalı mesela saygılar....
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

4. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten konuşuluyor enorton, ama iyi niyetlisin bu anketi açmakla, başka konular konuşulunca senden sez çıkmaz, ama sen konuşursan kıyamet kopar, bu anlayış olduktan sonra bilmiyorum ne kadar bu konuşmalar faydalı olur, yada iyi olur diyelim, kabak tadı veriyor o zaman...bazıları hep bana diyor gibi geliyor bana...bunuda konuşmalı mesela saygılar....
    Doğru zaten konuşuluyor ama fxci abi gibi konuşulmasın diyenler de vardır, o yüzden açtım anketi... Şahsen ben anketten çıkan sonuca uyacağım... Ama bana göre seans topiği teknik analiz topiği değildir... Seansın stresini attığımız, paylaşımda bulunduğum topiktir... O yüzden aklımıza gelen herşeyi yazabilmeliyiz... Futbol, siyaset ya da din konuşmak illa da seviyesiz tartışmak değildir... Seviyesiz tartışmalardan kurtulmanın yolu da tartışmamak değildir bence, aksine daha da fazla tartışmaktır...

İkinci konu ise Simon Kuper'in de dediği gibi "Futbol Asla Sadece Futbol Değildir" Futbol herşeyi etkiler, keza siyaset ve din de ekonomiden ve ekonomi politikalarından bağımsız düşünülemez... Neyse sonuçta demokrasi olduğuna göre, çoğunluk ne istiyorsa ona göre davranırız...

Voltaire

6. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

geyiksiz 8 saat nasıl geçer
    kavgaya sebep olmadığı sürece herşey konuşulsun bence..
    Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..

sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..

8. The Following 4 Users Say Thank You to The Tatar For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı YAVUZHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geyiksiz 8 saat nasıl geçer
    kavgaya sebep olmadığı sürece herşey konuşulsun bence..
    Yaww zaten efiksçide bol geyikli teknik analizler olsun demiş..Olmasını istemediği şey futbol, din, siyaset..Geyikle sorunu yok Ama bence fiiliyatta bu ayrımları yapmakta zor denetlemek/uygulamakta zor. Forum yaşayan bir varlık gibidir, içeriği tarzı katılmcıların profillerine bağlı olarak zamanla şekillenir. İçeriğinde en zengin-geniş olan forum olmasına rağmen, en az "çıngar" ın voborsa da çıktığına dikkat edin. Bence önemli olan, yazılanların ilgili olduğu konu değil, yazılanların/yazanın seviyesi ve forum katılımcısı olsun veya olmasın kişilere dönük seviyesiz hakaret içerip içermemesi. Forumda aylardır siyaset futbol ve din konuları konuşuluyor ve gayet düzyli bir şekilde konuşuluyor. Son hafta bir kişinin başka bir kişiye dönük düşük seviyeli saldırılarını saymazsanız bence forumda bu konuda problem yok.. Mesajların seviyesi ve içeriği ile ilgili zaten forumda bir şikayet ve denetim mekanizması var. Kaldı ki bizim ülkemizde siyaset, Borsa ile çok ilgili. Demokrasinin, çoğunluğun dediğinin olmasından ziyade, azınlıkların da söylemek istediklerini rahatça söyleyebilmeleri demek olduğunu da unutmayalım. Yani diyelimki bu anketten sadece Bol Geyikli VOB IMKB analizleri yapılsın, başka bir şey yapılmasın gibi bir sonuç çıktı. Peki mesajların daraltılmış bu içeriğe uygun olup olmadığını kim denetleyecek? Herkes, kendince, yeni çizilmiş çerçeveye uymayan mesajlara müdahala hakkı hissedecek ve gelsin çıngarlar.
    Gelelim benim düşünceme; bence "Din" konusu, kişilerin birebir, yaratıcıyla ilgili olan yada olmayan algılayışı ile ilgili ve dünyevi konularla ilgili insanların birbirne gösterdiği anlayış, bu konularda çok da geniş olmuyor. Din ile ilgili tartışmalar yapılmasın demiyorum en azından ayrı topikte yapılsın.

Sonuç: Mesajların ilgili olduğu konulardan ziyade seviyeleri önemli. O konuda da şikayet ve moderatör mekanizması var. O da yetmezse, kişileri banlama hakkınız var. Forumun içeriği oylamalarla değil, yaşayarak zamanla kendiliğinden ortaya çıkar. Ama her ne oolursa olsun VOB+Geyik mutlaka olsun
    BANGA mühim

10. The Following 6 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

bence konusulmamalı. yapılan değerli borsa analizleri arada kaynayıp gidiyor. geyik muhabbeti için ayrı bir konu açılıp orada konusulabilir. ben şahsım adına vobjektif seans odasındaki analizleri görmekde zorlanıyorum. sadece analiz ve tahminlerin yer aldığı bir konu ayrı olmalı, geyik muhabbeti olan bir konuda ayrı olmalı bence. herkesin burda niçin olduğunu düşündüğümüzde cevap ortaya cıkacakdır zaten--> para kazanabilmek içinmi? geyik muhabbeti içinmi?
    herkese saygılar.
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

12. The Following 5 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Emortım,
    Bence anket soruları doğru olmamış..FXci geyik+vob konuşulsun demiş...Senin ankete göre sadece VOB konuşulsun gibi olmuş..
    BANGA mühim

14. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emortım,
    Bence anket soruları doğru olmamış..FXci geyik+vob konuşulsun demiş...Senin ankete göre sadece VOB konuşulsun gibi olmuş..
    Geyiğin içeriği nedir abi o zaman?? İçersinde futbol, siyaset olmayan geyik mi olur?

Şimdi şunu tespit edelim; geçenlerde birisi dediki din neden tartışılıyor anlamıyorum... Ne kadar konuşursan konuş karşındakinin inancını değiştiremezsin... Ya da buna benzer birşey söyledi...

Şimdi kimse kimsenin inancını sorgulayamaz, değiştirmeye çalışamaz ve değiştiremez de... Sadece dinde değilki, siyasette karşındakinin inancını değiştirebilir misin? Ya da futbolda? Sen akşama kadar konuş adam fenerliyse 100 gün de dil döksen fenerlidir... Biz inanç tartışmıyoruz, konuları tartışıyoruz... Ve sonuçta dediğin gibi forum yaşayan bir organizma... Geçen hafta sonu dini bir tartışma vardı burada ve kimse haydi din konuşalım demedi... Bu tartışma kendiliğinden ortaya çıktı... Ben kendi adıma çok zevk almıştım o tartışmadan... Neyse buradaki konu da forumda konuşulmasın değil tabiki, vobjektif seans odasında tartışılsın mı tartışılmasın mı? Ben kendi adıma buradan çıkan sonuca uymaya çalışacağım, herkes kendinden sorumlu

İsmet Özel'in dediği gib Sokrates'i ölüme götüren de demokrasi idi ; Ama demokrasi yine de şuanda en iyi tercih gibi duruyor....

Voltaire

16. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geyiğin içeriği nedir abi o zaman?? İçersinde futbol, siyaset olmayan geyik mi olur?

Şimdi şunu tespit edelim; geçenlerde birisi dediki din neden tartışılıyor anlamıyorum... Ne kadar konuşursan konuş karşındakinin inancını değiştiremezsin... Ya da buna benzer birşey söyledi...

Şimdi kimse kimsenin inancını sorgulayamaz, değiştirmeye çalışamaz ve değiştiremez de... Sadece dinde değilki, siyasette karşındakinin inancını değiştirebilir misin? Ya da futbolda? Sen akşama kadar konuş adam fenerliyse 100 gün de dil döksen fenerlidir... Biz inanç tartışmıyoruz, konuları tartışıyoruz... Ve sonuçta dediğin gibi forum yaşayan bir organizma... Geçen hafta sonu dini bir tartışma vardı burada ve kimse haydi din konuşalım demedi... Bu tartışma kendiliğinden ortaya çıktı... Ben kendi adıma çok zevk almıştım o tartışmadan... Neyse buradaki konu da forumda konuşulmasın değil tabiki, vobjektif seans odasında tartışılsın mı tartışılmasın mı? Ben kendi adıma buradan çıkan sonuca uymaya çalışacağım, herkes kendinden sorumlu

İsmet Özel'in dediği gib Sokrates'i ölüme götüren de demokrasi idi ; Ama demokrasi yine de şuanda en iyi tercih gibi duruyor....
    Yahu tamam o ayrı konuda.(Geyikde VOB hakkında olsun demek sanırsam).Ankette mesela başka bir şey konuşulmasın seçeneğine oy verenler de FXci ve NUNU da var... FXci nin daha önce yazdığı mesajdan bu sorunun VOB ve Geyik olsun başka birşey olmasın diye algılandığını anlıyorum... FXcisiz ve NUNUsuz da geyik saati düşünülemez..
    BANGA mühim

18. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

haa bir de inanç tartışsaydınız.. hadi bir de tanrı var mı, yok mu diye tartışalım haa... bu forum ne hale gelir biliyor musun sen..

din, bir ''yol'' ise eğer, herkes kendi yolunun otoban olduğunu diğer yolların topraklı, virajlı, çamurlu olduğunu iddia edecektir elbette.. herkes inandığı ''yol'' için bakın tanrı'ya giden en güvenilir ve garanti yol budur diyecektir.. bana göre de ''din'' bir sömürü şekli ve bir rantdır.. hadi bakalım topa tut beni, sayfalar dolusu tartışmalar çıksın.. en az 3 sayfa yazı yazacak enorton bunun üstüne eminim..

bunlar hassas konular!!, gerek yok insanların birbirlerini kırmasına.. insanların bam teline dokunmanın hiç lüzumu yok..

20. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Sn. enorton, açmış olduğun anket çok net ve anlaşılırdır, borsadan başka bişey konuşulsunmu? konuşulmasınmı?bu kadar basit...bana göre diğer şahsın konu hakkında açmış olduğu anket tü kaka ankettir, demokratik bir anket değildir, çok seçenekli olmasıda iyi ve demokratik olduğunu göstermez, neyi seçiyosun sen pazardan elma armutmu? tavukmu seçiyosun? saçmalığın dikalası...insan vardır ekonomi konuşmak ister, insan vardır futbol...insan vardır sabahtan akşama kadar geyik diye saçmalar durur...bu insanın kendine kalmış bişey, fakat eğer ben bunu yapmak istiyorum ben bunu görmek istemiyorum denirse ve iş insanlara bunlardan birini seçmeye doğru götürülürse, o zaman bu işin adı çok başkadır.

Buradaki ankette soru gayet net..borsadan başka konular konuşulsunmu? konuşulmasınmı?

Eğer başka bir anketi seçeneği bol olsun diye açma ihtiyacı duyulduysa bile yanlış, seçenekmi yok? çooook, e peki hangi seçenek en fazla oy alırsa ondan başka konu konuşulmayacakmı yani? hiç sanmam, ayrıcada imkansız olduğundan en güzel anket ve doğru açılan anket budur diyorum...saygılar...
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

22. The Following User Says Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Ya ben hayır konuşulmasın didim ama, bu ortaya saçtığımız paranın içinde hepsi var emortim, yani yabancı siyasi riski satın almıyomu borsaya gelirken, örneğin, onun gibi, dadında ufak yapılmalı bence dokundurmalar, iyiiye iyi kötüye kötü şeklinde,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

24. The Following User Says Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri