http://www.voborsa.com/forum/showpos...&postcount=313
Abi bu topicte veriler olacaktı voibx yüklemişti mesela ben 60dk lıkları buldum, linkte var...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yarin Ve daha sonrasi gunler icin koca bir IMF miz var short arkadaslar dikkat ates olmayan yerden duman tutmez.
http://www.cnnturk.com/2009/ekonomi/...9.0/index.html
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
sistem hanyaya biz konyaya![]()
![]()
BANGA mühim
Bağan bah,bu sisteme kim sölemiş IMF anlaşması olacanı....
Haaa herkes konuşuyordu,sağır sultandanmı duymuş yoksa...
Hem olacanı hem olmuyacanı da bilirdir bu sistem o halde...
IMF olupda ne olacak,böyle daha ekonomik...
USDTRY1.51121.5094 -0.0025-0.17%0.001810:29:48 PM
Ahanda dolar çökmüş...
Tüm duygularımı ifade edemediğim üçün çooook üzgünüm...
Konuyu Toplam 68 Üye okuyor. (35 Kayıtlı üye ve 33 Misafir) EMEKDAR, ares, indregandi, raymonda, TÜRKOĞLU, thracian, adergah, maşuk, 7410, Javacheff!, pazer, bull market, stefano, onur, kafayı_yemis_dusler, SaNCaKTaR, özdenil, hilmi, nunu, YAVUZHAN, MASTER, enorton, küçük_k, mur@t, adalı54, takatsiz, Barney, artanis, Kennym, kaanyatirim, okansak, takipci
Saat 0041 maaşallah forum ayakta...
ama çıt yok,ne o siz niye utanıyorsunuz...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ii akşamlar
sn pazer daha önce başka bir forumda yazılarınızı okuyordum
Yalnız mgs12 nickli bir başka arkadaş vardı.
sonderece isabetli makro yorumları vardı.
şu anda nerede yazdığını biliyor musunuz?
Bu haberin veriliş şekli yine diğer IMF haberlerinden pek farklı değilsınırlı haber kaynakları ve tam açıklamanın kim tarafından verildiğinide bilemiyoruz
muğlak ifadeler ve rakam belli değil tarih belli değil ımf in adamları yok ortada felam filam...
Piyasa dediğimiz şeyde vob da vade sonu olması sebebiyle, bir günlük alicengizden bişeycik olmaz diye düşünüldü heralde
Şimdi normal tabiii, minareyi çalan kılıfını çoktaaaaaan
Evet bakıcaz bakalım, ama sabah açılışı etkilemek için aypılan haber değilse bende bull market değilim, ahada buraya yazıp çiziyom.... saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
burada adres vermek doğru mu bilmiyorum..........
mgs12-> borsafan.com adresinde yazmaya devam ediyor.....
ben burada ve birkaç forumda ara ara yazıyorum.........
malum siteden 2011 yılına kadar atıldım
açtıklarında birkaç kişiye küfredecem komple atsınlar
.
sn pazer tşk
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri