...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Asti leemm,
Beni ifşa etmedim..
Sitemi yenile be üüvvvvv..
En az 3 HİSSE...
sanırım yukarı sürecekler son 2 gün piyasayı...yani gut bay 2009 velkam 2010 partisi yapacaklar...
gibi bir hisse kapıldım nedense...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Hocam senin indiği yedim yuttum, sen zati önemli olayları söylemiştin haftalar evvel, nu pu +500,-500 olayları felan, bana daha ziyadae py bilgisi taktiksel manada, nasıl bir başlangıç yararlı olur, bi de senin aracı güvenilir, yani, bende ata var ama onlar spota daha giremediler, futeresi var onlarda,...sonra açacaklarmış, mevzuatı bekliyoruz diyorlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yok yahu fx de paranoyaya gerek yoksabırla indikin işlem yapma koşullarını bekleyeceksin..sadece şunu diyeyim ki kendin de fark etmişsindir.. NU oluştuğunda özellikle ikinci tepede son bir hülülülü yukarı yapıyorlar (PU dada aşağı)..orası ballı börektir...bugünde oldu...1.4446dan 1.4460 a kadar
ha birde NU nun olduğu iki tepe arasında indik 500 ün altına inmediyse burda başarı oranı dahayüksek.. (PU dada iki dip arasında 0 ın üstüne çıkmadıysa)
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri