şaha yaptım lem...daha furuşmaya başlamadık fx te
önce bizim PALA nın kafasını,gözünü patlatmam lazım![]()
şaha yaptım lem...daha furuşmaya başlamadık fx te
önce bizim PALA nın kafasını,gözünü patlatmam lazım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
asti siteyi niye tuhaflaştırdın?
eski hali daha iyiydi.yani günlük analizler,yorumlar filan...bu hali iyi değil lem! ruhunu kaybetmiş site...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
fulflat pambıh eurusd..biraz ziftleneyim
BANGA mühim
- - - -
yan çizme...ben saa bu işe başlarken dedim...herşey paylaşılacak,görev dağılımı,kar dağılımı şu bu herşey adil ve hakka,hukuka uygun olcak...
neydi bu adaletli paylaşım?
haftanın 5 günü sen çalışıcan 2 günü ben (ctsi-pazar).bazı haftalar 7 gün birden sen
ctsi-pazar sen kız tavlıyon biz dur durak dinlemeden analiz yapıyoruz.
ve sen bunu kabıl ettin.şimdide yan çiziyon.olmuyor böle asti.olmuyor...![]()
- - - -
selam herkese aranıza ye katıldım hepınız espırılı ve sevecen ınsanlarsınız
sızınle bende bılgılerimi
paylaşmak istedim
eleştırıyı severim ama kımseyıde kırmak istemem saygılı eleştıri hezaman varım
- - - -
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri