...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
66375 istiyorum
:9
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
gol olsun artık çok sıkıldım a* ...
2013,00
Neyse polemik olmasın, sonuçta oradaki olay hukuki... Ama hukuki olan herşey etik değildir... Bence işlem olmayan bir piyasada 5000 puan aşağıya alış yazıp, birisi gelip yanlışlıkla satarsa 5000 kar etmek etik değildir... Bu benim fikrim... Ben vobda kazanmayla oradaki bu bahsettiğim kazancın farklı olduğunu düşünüyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Son kez bir örnek veriyorum tam da benzer olmasa da...
Senin bir aracın var ve değeri 40.000 Tl... Hemen satmak istiyorsun ve ben 39.500 a alıyorum... Burda bir problem var mı, yok... Sen 500 zarardasın, ben 500 kardayım..
Ama diyelim deprem oldu evin yıkıldı, herşeyini kaybettin sadece araban var... Ve arabanı satmak istiyorsun... Ben diyorum ki 15.000 veririm... Senin de o gece o paraya ihtiyacın var, diyelim ki çocuğun ameliyata alınacak... ve satıyorsun... Şimdi bu kazançla diğeri aynı mı? Birisi ticaret, diğeri fırsatçılık...
Not: Anlattığım olayın benzerleri izmit depreminden sonra bolca yaşanmıştır... Sırf bu fırsatçılık için istanbuldan bir çok kişi ucuza araba kapatmaya gitmiştir... Millet orada can cekişirken...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
2013,00
Kapitalizm fırsatcılık sistemidirİnsanların ihtiyacı olan şeyleri para ile satmak hemde üstüne kar koyarak da fırsatcılık eğil mi
neyse bu konuyu geçelim..bütün kötülüklerin anası kapitalizmdir....ama bu çok eski bir hikaye..şimdi bir kapitalizmde en kolay nasıl yırtarız ona bakalım
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri