unlimitted Nickli Üyeden Alıntı
bu gidişatı vahimleştiren unsurlardan bir tanesi, iletişim sektörünün gücüdür.
türkiyeye televizyon harici iletişim aracı olan internet gireli 17 sene oluyor.
televizyon harici diyorum çünkü okumayan, sadece (tabirimi maruz görün ama mal mal) seyretmeyi seven bir toplumuz.
bu 17 senenin 7 senesi, bu iktidar döneminde yaşandı.
son 7 sene olduğunu düşünürsek, iletişimin en önemli araçlarının en yoğun kullanıldığı dönem olduğu aşikar.
demek istediğim şudur.
bu yaşananlar, her dönemde vardı. sadece biz (en azından çoğumuz) duymuyorduk.
menderes dönemindeki marshall yardımlarının bazılarının "yol yapımında" kullanılma şartını koymasının sebebini öngöremeyen (ve/veya satılmış) politikacılar ne kadar hainse, bugünküler de o kadar hain.
ben hiçbir zaman konumu gereği insanlara büyük gözüyle bakmadım. örneğin "devlet büyüklerimiz" lafı beni ifrit eder.
benim gözümde insanları yücelten şey, konumları değil, zekaları ve zekalarını kullanış biçimleri. ve kimse kusura bakmasın, gözümde yücelen çok az insan görüyorum.
"senin gözünde yücelmeleri onların çok da umurundaydı" diyen arkadaşlar olacaktır.
bir zamanlar ankara'nın en büyüğü olan mavi bilgisayar firmasına 2 sene önce bir gün telefon açtım.
bir daha sizden bir ürün satın almayacağım dedim. "çok da umurumuzdaydı, binlerce müşterimiz var" dediğinizi duyar gibiyim ama bu benim tepki şeklim ve tepkisini benim gibi belirten insanların sayısı artmaya başladığında, iş işten geçmiş olacağını anlayacaksınız dedim. o arkadaşlara tavsiyem, mavi bilgisayarın akıbetini araştırmalarıdır.
sorun sağ-sol problemi değildir. sorun, memleketini sevme sorunudur.
çatı çöktüğünde hepbirlikte altında kalacağımızı anlayan insanların oranı %51 olmadığı sürece de bu sıkıntılar, bu basiretsiz politikacılar hep tepemizde olacak...
http://video.google.com/videoplay?do...12851858935786#
Sonunda mesaj çekip soruyor değerli vatandaşımız,programı sunana Gül Cumhurbaşkanı olunca ne...ok yiyeceksiniz...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yer imleri