eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
yıllık grafikte..trent uçları 67583...geçerse..çanağı tamamlar..onuda geçerse..110 bin vob..hadi hayırlı olsun...awww..
euro/usd da çok ılgınç bır yerde
duşuşe devammı yoksa yukselışmı
bakalım ağalar neye karar verecek
ben bıR>az tepkı beklıyorum hem altın hemde parıtede
150 bin
150 bin
59 binler duruyo..bide üstüne şubat vade longlar geldi![]()
Bu arada quenim! graliçem doğum günün kutlu olsun! Yav ihmal ettik kusura bakma! Şu astinin kafasına bi çak ta kendimize gelelim bak kaşınıyo bankayıda batıracakmış hem!
Dini tartışmaları sohbet kısmındaki seviyeli tartışma topiğine taşıdım.
Seviyeli Tartışma
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
avatarı izledim..çocuk filmi gibi..o ka reklam peh..
doğum günü mesajlarına çooookkk teşekkürrrlerr..yarın azcık eksi açılır bekliyorm..ben flatos..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri