Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben size söylüyorum shrt olanı savcılar tutuklayacak diye, innamıyorsunuz,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
türkçe altyazılıyı seçin http://www.zeitgeistmovie.com/ sn enortonun verdiği link daha gözel
İkinci belgeseli izlemedim ama birinci belgeselin birinci kısmı bana ters... Onlara göre Hz.İsa diye birisi yok... Zaten haretin önderi ve ileri gelenleri ateist... Neyse uzatmayayım... Noel Dayı dan yeni yıl mesajı
http://www.izlesene.com/video/komik_...asi-msj/216815
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Karamsar olmayalım benim tek amacım var, Kuzzu bunu dedi, palayı ağayı soymak, gözüm başka bir şey görmüyor, sistemli sistemsiz bütün unsurlarımla ve bilgimle,.... bunu da yapacam inşallah, daha organize olamazlar, artık donanım bizdede var, işleri zorlaşıyor her geçen gün,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kardeşimin web sitesi var ve zeitgeist serisinin 1i ve 2sini izleyebilirsiniz.
Kesinlikle tavsiye ederim!
www.fatihbulut.com.tr
benimsemek ve kullanmak farklı şeylerdir...isteyen noeli hristiyan gibi yaşar isteyen izler dışardan,saygı duyarak...
bu, piyasada da böyle..söylenmek yanlıştır...madem bu adamlar bu kadar vicdansız...o zaman biz daha çok çalışalım,daha akıllı adımlar atalım,ve yiosa dow u speküle edelim...adamlar aslanlar gibi çalışıyor.saygı duymak lazım güce.
tehlikleyi bilmek tedbir diildir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri