ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ağalar ben çok nadir uğrayabileceğim bugün, gözünüz aydın.. Dün destek verdiğimiz bir bankaya eyle bir hata yapmış eyle bir gol atmışız ki..gazetelere düşmezsek iyidir.....topralamamız lazım sistemlerini....üwwwwwwww..şimdi domuz gribi olup evde yatmak vardı **.... iş kısmı kolay çözeriz de, acaba nasıl bir zılgıt yiyeceğiz bankadan, onu çok merak ediyorum..ehuheueh....acıdım sevgili genel müdürümüze..ehuhehe..by...üwwwwwww
BANGA mühim
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yahu patronaj,
Geçen 35-37 yaşlar civarı adamların işe yaramadığı bir sektör hangisidir mealinde bir soru sorduydun kendi sektörüne değinerekten..bende a) Yazılım b)Medya demiştim.....?wiç?
ufffffffffffffffff...mazanaraya bak..gitmem lazım...uuuuuf uf ufff.... by by happiness bu hafta![]()
BANGA mühim
Sistemle 600'dan yapılan longlar, sistemin sinyallerinin "yok abi ben üüle söylemedim.Sen yanlış anlamışsın" demesi üzerine, 500'den flatlenir. F... Y... bloody face.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
valla olmayanlara tavsiyem mutlaka MS kurun PC nize.ve aynı sistemi MS e kurun abi.herhalde forumda 1 dk lık sistem kullanan yoktur en alt periyot 5 dk lıktır.çünkü MS te 5 dk altı yok.birde 120 dk data yok.
onun dışında 5-10-15-20-30-60-SEANS-GÜN-HAFTA-YIL var...
benden söylemesi...sonra birgün canınız yanar...başınıza bir iş gelmeden bence önleminizi alın.
MTX te sinyal gelince döner MS e bakarsınız teyid için...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sayın Hellim "the Hell" Fairgirl & Sayın HEXEN "the pasha" Lostghost;
Yılbaşı anketime oy vermezseniz çok kırılırım...
http://www.voborsa.com/forum/yilbasi...98.html?t=5298
Konu etiketleri; Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Prim
Astatin, Astatin ve Prim)
(Hellim in ortam dinlemesi cihazlarına, Hexen inde ortam gözlemesi cihalarına takılsın diye...bol etiketli) yahu hakikaten gittim..
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri