450 den yine sattım.. pela'dan bi 75 point daha istiyorum..![]()
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.ÇOK GÜZEL TEBRİKLER
vahşi batı demek istedin sanırım
ben beğendim ne yalan söölim...bence son derece güzel...
tabii zevk meselesi...sen zevksizsen ben ne yapabilirim
hatta HeLLim sultana PM atmayı düşünüyordum imkan varsa bence bizimde forumu upgrade edelim diyecektim.neyse buradan demiş olduk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.![]()
Cerphin bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
credit aralıkta 416 LONG yaptı getti şubatta aynısını sattı tam 416 dene...
ekşın ossun diye yapıyor herhalde![]()
- - - -
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri