Günaydım dostlarım,gününüz aydın ürününüz bereketli olsun...
http://www.hayatadair.net46.net/celi...power-of-love/
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
günaydın ağalar... sana da günaydın Jerfin (ben bu halini daha çok seviyorum) ağa.
gap-up / akabinde down mı desem ne desem. pozu kapattın mı ona göre diyeyim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
günaydın VOBORSA...
herkeşe mutlu,hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim...
yallah VOBORSA![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
asti bah yuharı açıldık tesadüf deel mi?
güzel birşeye benziyor be asti...yani fikir vermesi açısından faideli olabilir...tek başına sana trend yakalatmaz ama 200/300 pointika hemen hemen garanti gibi lem![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok Uzman
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
2013,00
ben çıkıyorum . öğleden sonraya anca gelirim .. fulll flatt .... size kolay gelsin ...
2013,00
Yükselişi 3:3:5 formatında bir ABC sayıyorum. 3 tepesini aşma ve son yükselişi de
üstteki %100 of A yatay hedefine ve band üst sınırına giderek yapması mümkün. Ancak bu sayım geçerli ise sonrasında 64 civarına gevşeme olmalı.
Sonuçta 65.125 üstü kaldığı sürece 66-66.5 potansta, bu değer altı ise 64 potansta.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri