geceye yine short..
yok ben bu gidişle ağaya ceketimi teslim edip veda edeceğim vob'a..![]()
geceye yine short..
yok ben bu gidişle ağaya ceketimi teslim edip veda edeceğim vob'a..![]()
MP alda kapadı...amma TGG=2 de.. yani alan aldı satan sattı..aşırı al yada aşırı satta kapamadı piyasa....kalan sağları yarın görecez...
BANGA mühim
65 950 kapadım uzunları..şort açmadım..geceye 500den uzunum yine..ama hergün papaz pilav yermi....eksper afferin..66 dan çaktın..
![]()
saatlikleerde ,dow 10500 ü 4 keredir test ediyor...
ne zaman ,artık gecemez diyecekler...işte o zaman burası iyi eksi yapar..
huuuuu ayubooluyooooor,
Onyüzbin baloncuk yuttum...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
pabucum az kokuyor olabiyore..kusra kalmıcan...sıfır pabuc göndercem demedim hiç...kuın pabucu kırk... bah şimdi; 1.75 40
17, 15, 14, 10, 75, 74, 70, 54, 50, 40,
bu sayıları pazartesi on numarada oyna..büyük ikramiye çıkanların hep beyle bir hikayesi var...çıharmı çıkar...%10 alırım
BANGA mühim
yarın sağlam bi gap-up, akabinde güzel bi düşüş yakışır.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Maliye nin denetlemesi lazım... Ama gördüğüm kadarıyla 4-5 yıldır ikinci el sitelerinde bir çok sıfır kaçak ya da sahte ürün satılmakta... Özellikle saat, parfüm, ayakkabı vs ne ararsan var... Ben geçtim kaçak olmasından sahte satanlar var
Geçen ay tek günlük indirim sitelerinin birinden aldığım sennheiser kulaklık sahte çıktı... Hem de faturası da varBu nasıl oluyor dersen inan çok basitmiş ben de sonradan öğrendim... Bu memleketin çivisi çıkmış arkadaş diyerek bitiryorum sözlerimi
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri