sabah bir arkadaşıma 65,675'ten şort olacağım dedim. sonra 65,775'e çektim emri. sonra tekrar 65,675'e çektim.
oldum, karla kapattım.
sonra 66,150den şort olacağım dedim.
gelmedi, olamadım.
buradan çıkan sonuç?
daha yukardan şort olmak daha avantajlısınız anlamına gelmez.
775 gördükten sonra şortlara 100 puan vermedi. yani 775ten şortlasaydım, hala 25 puan için bekliyor olurdum.
ama 675 gördükten sonra kar verdi.
esas olan fiyatın kaç olduğu değildir.
esas olan zamanlamadır...
ilginç bir örnek olduğundan paylaşmak istedim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
martonİKİZ ler ve sizlere mutlu ve sağlıklı bi yaşam dilerim![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah
efg almış,bütün millet ,ky de kısalamış....hmm..demek ki efg millete kısalatmış.daha götürcek..
dabi dabi..o dier kısmının içi kim olaki?![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
bahtları güzel olsun...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Haydi Martoniki, gözün aydın...Bütün güzellikler onlarla olsun![]()
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri