abavv patlattılar bi anlıgına ekranı , kurumun biri ne varsa yıgdı digerine :S bunlar işi sidik yarısına döktüler gari ky ezilir arada![]()
25 puan zararda kapatalım içimiz rahat etsin , aga aglamasın vergini odemedın dıye..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kennm uzunca bir süreden beri sort denemelerinizle ilgili mesajlarınızı okuyoruz kimsenin pozisyonunu eleştirmek haddimize degil alınırsan özür dilerim tabiki ama sadece bir yöne odaklanmak piyasayı objektif degerlendirmenizi zorlaştırabilir zamanında bu hatayı bende yaptım zararı nı gördüm
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Umarım 15 dk'lık VOB grafiğinde gördüğüm bir triangle a,b,c,d ayagı değildir.
(65'e ulaşamadan 64.250'e gidiş, triangle'ı tamamlar) 65.2 üstü değerler triangle'ı geçersiz kılar.
No dice, think twice. (and make slice)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
geceye short girecek yürekli var mı aranızda..![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
genel görünüm kısa yönünde...ama teknik al babam,korkma diyo...teknik ilen makro uyumsuz...o zaman izlerim...
sazan abi sayım varmı xauuusd .. ? tşk .. ben böyle bişey saydım işte .. 3 ün 3 ü başlayabilir .. biraz pozisyonel bi sayım oldu ama benimki .. ehuehuehue
![]()
2013,00
ebrokerında sorun yaşayan varmı gayri ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri