Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
[QUOTE=enorton;176263]Evet hakem konusunda benim de eleştirilerim var, öncelikle bu sahada o maç oynanmamalıydı... ÖZellikle ilk yarı futbol izlemedik...
Faulde tekrar seyredince bir ayrıntı gözüküyor... O da şu, Tello hakemi uyarıyor ve anladığım kadarıyla topun önünden çekilmesini,baraj istemediğini söylüyor ve topu oyuna hemen sokuyor... Hakem düdüğümü bekle işareti yapmadığı için Tellonun oyuna başlaması normal... Ama ben daha sonra düdük çaldığını duymadım, dikkat etmedim daha doğrusu... Eğer
Futboldan pek anlamam ama, baraj kurulmasını isteyip istememek atışı yapacak oyuncunun ya da takımın inisiyatifinde midir, yoksa müdafaa yapan takımın mı? Bursasporlular baraj yapsalardı Tello, ben baraj istemiyorum yapmayın mı diyecekti?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şimdi eğer dikkat ettiyseniz dedim ki; "düdük işareti yapmadı" Bu da Tello nun topu hemen oyuna sokabileceği anlamına gelir... Baraj yapıp yapmamak Bursanın insiyatifinde, kastettiğim olay şu;
frikik kullanan oyuncunun 2 alternatifi var
1. hemen başlamak
2. barajı istemek, yani rakip oyuncuların 9.15 e gitmesini istemek... (Tello bunu istemedi)
(rakip ister baraj kursun kurmasın ama 9.15 e gitmek zorunda ve futbolcu düdüğü beklemek zorunda)
Eğer hakem futbolcuya dönüp de düdüğümü bekle işareti yapsa burada futbolcu beklemek zorunda, ama yapmadı ve Tello da hemen başladı. Bence problem yok ama dedim ya daha sonra düdük çaldı falan deniyor ben dikkat etmedim...
Fatih Kaya da benim gibi düşünüyor...
http://www.haber1903.com/Haber-8022-is-kazasi
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ben Bursasporluların yerinde olsam hakem falan tartışmam, aslan gibi oynayıp yenip gittiler...
Eğer hakem tartışalacaksa daha 15. dk da Bursasporlu futbolcunun çift sarı karttan atılması gerekir, sonra o futbolcu gelip ilk golu attı... O sahada 75 dk 10 kişi oynamak zor olsa gerek...
Maç oynandı bitti, hakem cart curt... Kazanan haklıdıdır kardeşim... Herkes kendine bakacak, hakem konuşmaktan futbol konuşulmuyor ve bu yüzden Türkiye futbolda bitiyor... Klüp takımları şampiyonlar liginde yok, Mill takım dünya kupasında yok... Ama hakemler kötü... Hakemler kötü de siz çok mu iyisiniz!!!
Voltaire
Voltaire
Palanın videosunu buldum
http://www.vidivodo.com/330960/
Voltaire
Vobix no'olur yanlış anlama kötü bir niyetim yok harbiden ama yatada çarpılmayan sistem dediğin son 2 haftada mahvetmiş sermayeyi... Aşağıda resimde o kısmı ayırdım. Açılan pozlar önce kara geçmiş ama bir sonraki sinyal gelene kadar karı geri verip zarar yazmış.
Bunu hakikaten tartışma olsun diye yazmıyorum, çünkü sistem kullanmama rağmen ben de zırt pırt çarpılıyorum. "Çarpılmamanın çaresi sistem kullanmamaktır" diye saçma sapan bir iddiam yok, özellikle kendim de bu kadar çarpılırken...
Ancak düşüncem şudur: yukarıda yazdığım cümle ne kadar saçmaysa, "Sistemsiz para kazanılmaz" "Bu iş sistemsiz olmaz" gibi cümleler de en az o kadar yanlıştır.
Piyasada para kazanmanın sistemli ya da sistemsiz hiçbir garanti yolu yoktur. Her yöntem ile para kaybedilir, her yöntem ile para kazanılabilir. Önemli olan, kendi tarzımıza ve düşünce yapılımıza, özellikle de kendi amigdalamıza uygun tarzı yakalamak...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri