Pazartesi sabah kaldığımız yerden devam ederiz artık.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şşşş..düşmez ....hhehee
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
xu100 deki macd ve rsi indiklerinin OBO larına ve dönüp bu OBO ların boyun çizgisini test edişine dikkat ederseniz gidecek yerimiz kalmadı.. aşağıda ilk hedefimiz yeşil ortalamamız 46.000.. burada yeşili kırmamak için direniş göstereceklerdir.. ama fiyatların kırmızı ortalamaya kavuşmasını engelleyemeyecekler.. çünkü birbirlerini çok özlediler..
![]()
Öğretmenim, 10 dakika teneffüse çıkınca geçicen pc başına short sa short, long sa long yapıcan, hemen kazançlıyken açtığın pozisyonu kapayacan ve ettiğin kazanç azda olsa gidip bir sonraki dersi öğrencilerine verecenkuş gibi gagalayacan bu piyasayı, teneffüs ziliylen zrrrrrrrrrr tekrar koşacan pc başına
, ders verirken pozda kalma derim ben, millet tuvalete bile dizüstüylen giriyorken sen 40 dakika pozisyonunu başıboş bırakman hiç mantıklı değil...eğer pozdayken derse girersen, karga gibi gagandaki peyniri tilkiye kaptırırsın haberin olsun
...saygılar.
bu da saygıdeğer VOBumuz.. aynı indikler burada da OBO boynunu dönüp test etti.. yeşil ort. 59.000 civarlarında.. burada savunma birlikleri devreye girse de kale yıkıldığında hızla kırmızıya koşacaklar.. o bölge şelalenin sesleriyle yıkılacak yereler..
benim için aşağıda yaklaşık 45.000 ler hedef için makul yereler..
daha aşağısını şimdilik öngöremiyorum..
![]()
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri