ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şşşş Asti,
Elimde bir OBO daha var...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
iyiakşamlar herkese..
astatin hocam 60 lık nasıl kapattı acep pls..
EUR/USD de fincan kulp yapıyo... Formasyon manyağı oldum her yerde bişey görüyom...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Emektar son zamanlarda bu yüzden çift depikler e yada çift depelere daha çok güveniyom, orada problem şuydu,
1.Makro analiz ayağı eksikti,
2.Data ayağı eksikti, geçmiş dov dataları önemli, şimdi 1927 ye kadar takibimde,........
3.Dov dipten zaten TOBO yla çıkmıştı ve ben ona OBO yla karşılık veriyordum, oysa form hedefi en az 11000-11500 dü,
4.Yine o dönemde yanılmayan analist yoktu ve kulağa hep W, L, U düzeltmeleri söyleniyordu, hatta bizdekilerden birine, bayağı ünlü birine, A.A.. oğlu na CNBC -e de sordular daha yükselirmi diye, valla dedi, ben 39000 dedim, hatta en fazla 42000 dedi, şimdi oldu, 57000 ben nereden biliyim dedi adamcağız,.....canlı yaayında, soran da kızardı,........
böle işte,......![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yıllarını borsaya vermiş, vob'ta bilenmiş, sistemlere kafa tutan, grafikleri tersten okuyan sevgili üstadlarım!
vob'ta yeniyim, teorik olarak sıkıntım yok ama niye alayım, ne alayım ne zaman alayım bilgim sıfır.. vobta 1 aylık alım satım yapmaya çalışıyorum, altından ettiğim karı, 30 endeksten kaybetim başa döndüm.. sizden ricam:
1- grafikleri yorumlamak için hangi kitapları okumalıyım?
2- ücretli alım satım sinyali veren hangi aracı kuruma üye olayım?
3- Kısacsı yetiştirin beni..
(not: öğretmenim, 40 dk bir 10 dk teneffüsüm var)
Eyi de talan burada yapılıyor, orada deyil, o rası zararda neredeyse, kuzzu yazdı, snde okudun, burası kazanıyor, o cüzdanda toplanıyor, sen şu doları takip et, o önemli, burayıda orayıda karıştırır, hızlandı deyyus, geri gelirse biraz bunlar hemen kafayı kaldırırlar, soygundalar çünkü,biz hazırlıklıyız bu konuda, teorilerimiz var, stro da bilir,
Kanlı dolar teorisi
Kansız dolar teorisi
Kur yükselmeden IMF olaz teorisi,
Gösterge faizdeki açılan makas teorisi,
ŞİMDİ NEREDEYİZ dersen
KANLIYLA KANSIZ ARASINDAYIZ, HAFTAYA BELLİ OLUR,
FAİZDE MAKASI AÇIYOR BİLİYORSUN, DURMUŞ BİRAZ OYALIYOR,
E KURUN YÜKSELMESİDE BEBECANIN İŞİNE GELİR,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
enorton kusura bakma hocam özür dılerız
senı bu akşam uzmek ıstemezdık
şampıyon olmamız gerek
Maceraya hoş geldin kardeş.
Üstatlara sormuşsun, o yüzden benim yanıt vermem abes kaçar, ama şunu söylemeden edemeyeceğim: ücretli alım satım sinyali veren siteleri hiç tavsiye etmem. Özellikle de hangi sinyalin niye geldiğini açıklamıyorlarsa... Bu işi kendin öğrenmen her zaman daha iyidir. O site kapatıldığında da para kazanmaya devam edersin en azından.
Kitap olarak benim en çok faydalandığım kitapları yazıyorum.
- Robert Prechter - The Elliott Wave Principle
- Thomas N Bulkowski - Encyclopedia of Chart Patterns
- Tom Demark - The New Science Of Technical Analysis
- Jack Schwager - Getting Started In Technical Analysis
- Jake Bernstein - The Complete Day Trader
- Linda Raschke - Street Smarts
- Joe Ross - Trading By The Book
- Joe Ross - Trading By The Minute
- Steve Nison - Japanese Candlestick Charting Techniques
- Steve Nison - Secrets to Becoming a Samaurai Trader
- Alexander Elder - Entries And Exits
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri