Herkes eski nickini imzasına yazsın![]()
Herkes eski nickini imzasına yazsın![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Belkim abdala malum olmuştur...
Bu arada hafta sonu ve forum tam tekmil içtimada...Diğer Nöbetçiler hariç...
Konuyu Toplam 108 Üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 57 Misafir) EMEKDAR, Strategist, MASTER, emir, VOBiX, enorton, ares, Sekube, Kennym, delix, TÜRKOĞLU, adergah, indregandi, onal, feridunabi, nunu, özdenil, excali, von mises, sadberk22, unlimitted, borsacim, abka, daylight, kaanyatirim, adalı54, gökyüzü, megaforce77, elstock, manorc2000, eksper, maşuk, SaNCaKTaR, abdullah yıldız, men, ATHLON, Adrianinho, Na_Du, erkmen, Barney, flexy, milaslı, liti, Javacheff!, küçük_k, takipci, thracian
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dur yawf tahmin sallayalım Dow kapanış tahminin 10404,04
ayualrdan yeterli teşvik primi gelrise tahminimi 10101,01e çekebilriim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Conilerin kafası çok karışık... Her bir endeksleri farklı yöne gidiyo...
XU030'un çıktığı, aynı anda XU100'ün düştüğü bir gün hayal ediyorum....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şeyh Edebalı
yawf şu forexten ok bahsettinniz ben bir demo hesabı daha batırayım.
Metatrader harici progrmalarda bağlantı sorunalrı oluyor meta traderlı bir fx firması bulmam lazım. Adımı Astatin soyadımı da Reloaded olarak vereyim. Astinin karizması çizilsin.![]()
hani dusecektuk ayu?![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri