İyi hafatalar cümleten,
İyi hafatalar cümleten,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
..uzlaşmayı değiştirmedi..kapanışı 825 yaptı..wayy..
ayuyum mutluyum. dow'dan cokus bekliyorum bugun. blackberry kaldiramadi piyasayi. normalde ucmasi lazimdi. demek ki bir sorun var.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
iiyiii..herkeş ayulaşmışş..pelanın istediği kıvama gelmiş..heheh...ben daxdan aksiyon bekliyorum..6000 filan..
ya dostlar bir metatrader platformu deniyom onda wall street 30 index CFD diye bir şey var
bunun ne olduğunu bilen var mı aranızda ....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Beyler 750 den kapanmadı mı tahta, matrikste grafikte 825 gözüküyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şeyh Edebalı
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri