dow 10200-10220 lere kadar verir de teperse yukarı agresif o zeman,yeni tepelere merhaba deriz...
dow 10200-10220 lere kadar verir de teperse yukarı agresif o zeman,yeni tepelere merhaba deriz...
Dow'da son 2 aydır ne zaman dünkü gibi kuvvetli bir siyah mum geldiyse bir sonraki gün + kapattı... Bugünün de istisna olmasını beklemem... Fikrimi grafik doğruladığı anda full long yapmaya hazırlanıyorum...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
piyasa kararsız...
önemli olan şayet dow a verirlerse açılışta,bizim 63.300 lerde tutunup tutunamayacaımız...
şu an hala 63.750 pivotumun üstünde çalıştırıor...
Ohaaa aywf banakadan mail geldi internet işlerimden para alacağım paraaaa diyor. Faziler düşünce iyice müşteriye yüklenmeye başladı bunlar.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
DJ burdan dönmeli 10350 civarından aşağı dönebilir,şimdilik...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu hafta gfc sanko ve oyak çok yoruldu...
Katılıyorum. DJ'nin yeni bir tepe yapmadan dönmesi imkansız geliyor bana. Daha malları asgari ücretle çalışan conilere dağıtacaklar... Onlar hala ürkek, piyasaya giremiyorlar...
Önce Dow'u bu konsolidasyon bölgesinden çıkartıp medyada 2010 çok güzel bir yıl olacak izlenimi verip mal dağıtmaları lazım...
Dow bu gece de düşebilir, hatta Pzt de düşsün isterseniz, ama sonuçta yön belli bence...
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri