Futurssuzlara çok duyarlıyız, ahada saatlği,
Futurssuzlara çok duyarlıyız, ahada saatlği,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Beyler ben enorton değilim... Ben KAYAHAN ım... Nickimi enorton yaptırdım, enorton da borsacı özgür yaptırmış
Bu dax bugün en az %10 düşer... Bir haftaya kalmaz %100 düşer sıfırlanır... Birazdan Almanca analiz koyacağım foruma...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
değişimi yakalamışsın tebrikler. ama bende değişen birşey yok. değişen şey piyasa...
o zaman piyasa oydu, şimdi piyasa bu.
ben kendimi anlatmam ki, sadece görsel şeylerle objektif olarak piyasayı anlatmaya çalışırım ki beni herkes öyle tanır.
yani 3 kuruşun ederi 3 köfte...
ama herkes başka şeylere takılmış cık cık cık çok fesatsınız
bu resimden rahatsız olan bayan varsa bence televizyonları, gazeteleri hiç açmasınlar diye düşünüyorum.
yada hala rahatsızlarsa hellim hanıma şikayet ederler o da uygun bulmazsa siler..
daha fazlasını sormuşun o işte iyi olmaz![]()
geçen yıl sonunun kopyası yaşanıyor...birkaç gün önce yazdım...yaklaşık 15 gün aralık sonuna kadar yatayda bellemişler milleti.şimdide aynısı oluyor...taaki yıl bitmiş 2009 başlamış piyasa hoplamaya zıplamaya o zaman karar vermiş.
eğer böyle olacaksa yine 10 gün daha süründürürler böyle.bu da sistemciler için çok zor bir dönem anlamına gelir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
%50 olasılığa kaldık yine, dova yani ve bu adamlar o açılana kadar ip ucu vermeyecek,
daha köüsü, dov yukarı açarsa kravatı sıkar, aşağı açarsa gevşetirler, küçük şiddetli baskı yani, her iki yönde, ahanda açılışı öncesi saatlik grafaları,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
karizma yapmaya neden çalışayım ki...?
düşündüğümü söylerim kimsenin benim hakkımda düşündükleri umurumda olmaz ki...
ben oyuncuyum forumlarda topic açıp edebiyat parçalayan sözde analist, üstad her ne kimseler onlardan değilim.
ayrıca karizma ne demektir ?!? su götürür konu...
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)
Yer imleri