VOB u pis alacakalr kan götürecek burayı![]()
VOB u pis alacakalr kan götürecek burayı![]()
BANGA mühim
daha günlükler çarpılmadı bir de onlar çarpılmaya başlarsa piyasanın ruhuna fatiha okumak gerekir...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Arkadaşlar canlı dax izleyebileceğim bir site var mı?
http://www.godmode-trader.de/Kurse-Charts/Indizes bu site haricinde bir site.
VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,sevgili HeLLiM hanıma
teşekküer ediyoruz...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dirence geldik takıldık,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bende değiştirecem nikimi . bu konuda bir anket açabilirim .... .ehuehue
2013,00
1 haftada ne kadar değişmiş psikolojin şevalye patronaj..."son yemek" tablosundan, "kedimi 7dim" avatarına
Yalancı..konuşturma beni
İlk seferde kimse dikkat etmemiştir...Sanmam..
Sapık
Ayıp yaww.bu kadınları metalaştıran tarzdaki görsel beni muhafazakar bir insan olarak rahatsız ettiği gibi, forumun izleyicileri arasında bayanlar olabileceği hususu ile birleştirildiğinde dehşetim bir derece daha artmaktadır. Şimdi bayan arkadaşlarımız da, benzer varyasyonlar içeren erkek resimleri koysalar forumda kaç kişi kalır acaba..yazık çok yazık.. kınıyorum
Şövalyeye Not: Devamı var mı abi bunun![]()
BANGA mühim
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)
Yer imleri