evt can cıkmayınca huy cıkmıyor maalesef.. ancak bende durum bu sekılde degıl ben ortamımı degıstıremedıgım ıcın elımde olan tek trade secenegını kullanarak takılmaya calısıyorum.. yoksa evde pc basında emınım cok daha dısıplınlı ve sıstematık trade ederım.. en azında kaba duzen trade etmem evde.. en kotu mfı ve dı+- grafıklerı ıle tepkı yerelerıne oynar gunu + da kapatırım...
vaktım oldugu ılk anda arkadasların neler yapmaması gerektıgıne daır bıseyler yazıcamhos bu yazılanlar zaten forumda mevcut ama ıste ınsan yasamadıkca okudugu seyler aynı hıssıyatı vermıyo
1 musıbet 1000 nasıhatten ıyıdır sozu zaten bu gıbı durumlar ıcın acıkca orneklem kumesının tarıh boyunca hep cok oldugunu bızlere gosterır...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dow un dünkü kapanışına rağmen iyimserlik tam gaz devam ediyor bizde..
short için bişeyler eksik demeye devam edebiliriz yani
64 bin üzerinde kalmaya başlarsak yukarı iştah artabilir..
63500 altına sarkarsakta short için eksik olanlar tamamlanmış olur bu sefer
long a daha yakın izlemeye devam..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Benim yeni 5 dk lı iş yapacak gibi inş iyi olur. İNŞ Hepimizin sistemleri iyi hemde cok iyi olsun da Palayı soyalım hep beraber
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
güçsüzlük var bence ... amma uyuzlaştı .. oynamıyom a* .. çıkıp dolaşayım ..ehuehehue
2013,00
ben bi anket açayım .. ehuehh canım sıkıldı ..![]()
2013,00
LogMeIn veya PcAnywhere gibi programlar var. Evdeki bilgisayarını açık bırakıp şu an bulunduğun yerde uzaktan bağlantı ile evdeki ekranı görüp canlı grafik üzerinden oynayabilirsin.
Bir de şuna bak: açtığın pozisyonlarda hiç mi kara geçmiyorsun? Eminim bir çoğunda 150-200 puan kara geçmene rağmen beğenmeyip daha fazlasını isteyip sonra eksiye düşüyorsundur. Hedeflediğin kar miktarını düşük tutma alternatifini de bir değerlendiriver... 1000-1500'lük ralli küskü nadir gelir. Onu yakalamaktansa normal zamada 10 tane 100 puan al aynı şey, riski de çok daha az... İmza: Bir tırtıkçı dost![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri