ewt hocam karlı pozisyonu zararına kapttığım çok olmuştur benim..elimdeki long sayısı 59 binden açtığım longların 4 te biri kadar...4 te 3 ünün karını aldım...bunları sistem alda beklediği için bekletiyorum...yukarı giderse ne ala mualla...
aşağı giderse bunları 61,900 den kapatıp gene aynı yerden kısalıcam...
sevgiler saygılar![]()
yaf kafama takılıp duruyo merkez bankaları altın alacaz dedıler uyarı geldı yok altın dusecek fılan dıye bana sacma geldı .. eger talep gelıyosa daha da artması gerekmez mı bu meretın ? nie yamuldu bu altın![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pascal 10dk ve pascal 20dk Getiriler yerlerde sürünüyor
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
halbuki çıkışı çok tatlı yakalamıştı hocam senin sistem...sinyal sayısı azcık az olsaymış yatayda daha iyi olurdu...ama son 1 haftadır aynı yerlerdeyiz...
sakıncası yoksa temel olarak nası bi mantık işliyo sistemde...barların açılış ve kapanış seviyeleri mi..yani bi nevi mum analizi gibi mi
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
astı dun parıtede pozısyonu bpzmasaydın karı duşunemıyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri