no way..kıreşiance
no way..kıreşiance
BANGA mühim
Pala bugün piyasayı serbest düşüşe bırakmış, yavaş yavaş kendiliğinden düşen piyasa akşama doğru hızlanır düşüşü, ama 63500 de alışlar var bakalım, en azından oraya kadar serbest bencesaygılar....
sortlar gol olacak sanırım da fren nerede tutacak onu kestirmek zor
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bütün mesele saatlik, sanırım 63950 altında kaldıkça, yarınada iyi bir düşüş var gibi, ben 62000 civarı biraz duraklar diye düşünüyorumsaygılar....
63000 e gelmemiz lazımdı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
sert dusus onumuzdeki bir kac gun daha devam edebilir diye dusunuyorum.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu akşamki merkez bankasının faizi degiştirmemesi ya da yakında arttırabilecegine ilişkin bir mesajı olursa bu aşagı hareketi tetikleyebilir
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri