long devam veriyede long .. cümleten bol şans herkese ..
2013,00
Gaziemirden ahber var :
GÖKHAN:
*BUNDAN SONRA YATAY GIDER BORSA
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sabahtan beri ıkıp sıkınan sisteme 15.00 barında SAT geldi, artık ukarı gidebilir piyasa![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
übe alertt..saatlik sistem sat firmeye başladı...
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
FEDEX IN SORUMSUZLUGU ..
FEDEX , açiklmasi çok ilginç çünkü geçen hafta tam tersini söylemisti...
Su an hala -4%......
NEDEN DOLAR ENDEKSI YÜKSELIYOR ..
Su an dolar endeksi neden o kadar yükseliyor sorarsaniz ....
Sebebi çok basit : dolar in yükselisi FED den agresif bir faiz artirim fiyatlamaya çalisiyor ..
Yani Ben amcamiz , ne kadar inkar ederse etsin, faizleri 0.25 puan degil , en azindan 2 puan artirmasi gerekiyor , kosan enflasyonu engellemek için ..
Maalesef , Mr BEN "fantazi" (fazla iyimser ) bir issizlik rakami çikartarak , kendi tuzagina düsmüs oldu !
FEDEX IN KÖTÜ SÜRPRIZI
Maalesef tabloyu agistiran yeni bir gelisme : FEDEX den uyari (warning )..
Su abn FEDEX -4%
NEW YORK UYANMAK ÜZERE ..
Bugün NEW YORK bas agrisiyla uyanmak üere ..
Neden sorarsaniz ...
1/ FED in enflasyon mücadele edemiyecek endisesi , ve faiz artirim korkusu yarattigi için...(dolarda yükselis bunu yansitiyor )
2/ CITI de ki gerginlik .
3/ GOLDMAN SACHS in downgrade edilmesi.
Ve en son olarak Ben amcamiz yeniden FED in patronu olabilecekmi
GOLDMAN DOWNGRADE EDILDI..
MEREDITH GOLDMAN i downgrade etti.. Su an GS -1% Ekinciler Yatırım Stratejisti Baybars Sezen
put in place
BANGA mühim
ula gene tum gun kıprasmaktan hıcbısey kazanamadım .. yukarı gıtse kaybedıyom assa gıtse kazanamıyorum demekkı sorun bende.. yok yok ben bu ısı bıarkayım..
erken ındık gene shorttan sonrada tırtık mırtık derken karıda kaptırdık nerdeyse..
sımdı cokmus pıyasa.. pifff sabretmeyı ogrenemden bu ıste bana ekmek yok anlasılan...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Citi hisselerinde açılış öncesi düşüş yüzde 10'u aştı
(17/12/2009 - 15:40:16)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri