1.4555 de eurusd satışlarım vardı..5 kaldıraçlı, fiyat noolduğunu anlamadan 1.4577 oldu..aha ayvayı yedik derken..1.4535 oldu..way ** 21:15 de fed açıklamları olduğunu unutmuşum..ballı günmüş...pufff
1.4555 de eurusd satışlarım vardı..5 kaldıraçlı, fiyat noolduğunu anlamadan 1.4577 oldu..aha ayvayı yedik derken..1.4535 oldu..way ** 21:15 de fed açıklamları olduğunu unutmuşum..ballı günmüş...pufff
BANGA mühim
patron gece fx mesaisinemi kaldın
kolay gele,bol kazançlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Sayın Astatin,
Euro / Usd de Cuma mesai sonrası trenden indim ve aşağıdaki linkteki paylaşımımda da belirttiğim üzere 1 sonrası 2 için bekliyorum. Dönse idi 5 lik yapım (1) tamamdı. Fakat 1.14550 yi kırdı ve henüz yeni bir 5 lik sayımı tamamlayamadım. Daha önemlisi 2 tepkisi için trene binmeyeceğimi o yazımda belirtmemişim. Gördüğüm kadarı ile siz trenden 1.4530 ile daha sonra inmişsiniz. 1.44 - 1.4450 arası ilk geliş ile kırılamayacak bir destek gibi.
Yazdığınız yazıyı yeni görebildim. 2 çıkışı sonrası gelecek 3 te tekrar trene binebilmek ümidi ile...
Bol şanslar hepimize...
http://www.voborsa.com/forum/vobjekt....html?p=173629
Hazır olun ayular...iniyoruz...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
queeennnn smacı sen mi çaktın dow'un tepesine..![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu da benim favorim...
http://www.facebook.com/tevfikekmekc...3013710&ref=mf
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
abav dowun ayagı takıldı kafa ustu duşeiiiiiii![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri