Şaka maka her gün anketlerde long short hemen hemen eşit çıkıyor. Her sabah yarımız çarpılarak başlıyoruz güne. Bir çaresini bulamadık şu belanın...
Şaka maka her gün anketlerde long short hemen hemen eşit çıkıyor. Her sabah yarımız çarpılarak başlıyoruz güne. Bir çaresini bulamadık şu belanın...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yaw arkadaşlar bişey soracağım PC konusunda.
şimdi notebook için işlemcide intel core duo 2.2 ghz ile 2.53 ghz arasında ne fark var?
çok mu farklı demek bu? la bakarsan sadece 0,3 lük bi fark var be.anlamıyorum gerçi...benimkisi bakkal hesabı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
cok tabı fark yok hocam bıreysel kullanıcılar ıcın .. eger 3 D program yada ıslemcını zorlayacak derecede bı engıne fılan calıstıracaksan onemlı tabıkı.. bunun dısında senın hıssedebılecegın bı hız farkı olmaz..
tabı bu soyledıgım fıyat farkı gozetılerek soylenmıstır aynı fıyatta tabıkı 2,53 ghz tercıh edılmelıdır..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Eleman Palanın KY ile oynadığı gibi oynuyor bebekle
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1306400699406
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yüklü transfer ücreti verdiler, ayuların safındayım bu gece..
-ıran`ın uzun menzıllı fuze denemesı
-abd: Bu denemeler, ıran`ın barıs ıddıalarını curutuyor
washıngton (a.a) - 16.12.2009 - abd, ıran`ın bugun yaptıgı uzun menzıllı
yenı sıccıl-2 fuze denemesının, tahran`ın barıscı amacları oldugu ıddıalarını
curuttugunu bıldırdı.
dısıslerı bakanlıgı tarafından yapılan acıklamada, bu tur denemelerın
genelde ıran`ın barıscı nıyetlerı oldugu ıddıalarını curuttugu ve tahran`ın
nukleer emellerının onune gecme konusundakı uluslararası kararlılıgı artıracagı
ıfade edıldı.
ıran devlet televızyonu, katı yakıtla calısan karadan karaya uzun
menzıllı sıccıl-2 fuzesının yenı versıyonunun basarıyla denendıgını
duyurmustu.
(reu-zer-moc)
20:44 16/12/09
--aa--|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
7410 kanki nerdesin.. kesin hala longsundur sen..
short için yine 59.000 mi kollayacan..![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri